Hanedan

4. Sezon

Talihsiz Bir Yemek
Bölüm 1
/Talihsiz Bir Yemek
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2021
İstenmeyen birinin gelişi Fallon'ın düğün planlarını iyice sıkıntıya sokar. İşle eğlenceyi karıştırmak Blake'in başına bela açar. Dominique önemli bir şey keşfeder.
Yeminler Hâlâ Kutsal
Bölüm 2
/Yeminler Hâlâ Kutsal
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2021
Alexis ve Jeff, Blake'e karşı sert oynar. Birisi keyifleri tamamen kaçırmayı planlarken kaderin cilveleri Fallon ve Liam'ın düğününü tehdit eder.
Sonuç
Bölüm 3
/Sonuç
Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2021
Düğün günü yaşanan felaketlerle sarsılan Carrington Malikânesi birden fazla krizle boğuşmaktadır. Cristal nasıl ilerleyeceği konusunda kararsızdır.
Herkes Carringtonları Sever
Bölüm 4
/Herkes Carringtonları Sever
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2021
Malikânede nahoş bir düşmanlık nedeniyle olay çıkınca Liam ve Fallon'ın balayıları yarıda kesilir. Michael yaptığı yıkıcı keşfi açıklamakla tehdit eder.
Yeni Umutlar, Yeni Başlangıçlar
Bölüm 5
/Yeni Umutlar, Yeni Başlangıçlar
Yayın Tarihi: 04 Haziran 2021
Michael lig direktörüne tuzak kurması için Sam'i görevlendirir. Fallon'ın yeniden markalaşma planları iyi gitmez. Blake, Cristal'ın aşk hayatında tanrı rolüne soyunur.
Baba Kız Sohbeti
Bölüm 6
/Baba Kız Sohbeti
Yayın Tarihi: 11 Haziran 2021
Blake'le rolleri değişen Fallon'ın liderliği ve sabrı sınanır. Sam, Ryan'ı Atlanta'da tutmak için ayrıntılı bir plan yapar.
Yaş Günü Partisi
Bölüm 7
/Yaş Günü Partisi
Yayın Tarihi: 18 Haziran 2021
Bir anlaşmayı sonuçlandırırken Liam'ın dikkatini dağıtmak isteyen Fallon, Liam'ın eski bir arkadaşını şehre davet eder. Alexis, Adam ve Kirby'yi ayırmayı kafasına koyar.
Senin O Hastalıklı ve Çıkarcı Kan Davan
Bölüm 8
/Senin O Hastalıklı ve Çıkarcı Kan Davan
Yayın Tarihi: 25 Haziran 2021
Sam'in eski aşklarından biri yeniden ortaya çıkar. Michael, Jeff ve Mia arasında karmaşık bir aşk üçgeni şekillenir. Cristal, Adam'a şoke edici bir haber verir.
Zenginler için Eşit Adalet
Bölüm 9
/Zenginler için Eşit Adalet
Yayın Tarihi: 02 Temmuz 2021
Birlikte mahsur kalan Alexis ve Dominique önce didişir, sonra dertleşir. Adam ve Cristal acı verici bir sır saklar. Corinne gerçek niyetini itiraf eder.
Anılarını Mahvetmekten Nefret Ediyorum
Bölüm 10
/Anılarını Mahvetmekten Nefret Ediyorum
Yayın Tarihi: 16 Temmuz 2021
Fallon, Jeff'i dolap çevirmeye ve casusluk yapmaya zorlar. Oliver tarafından yönlendirilen Kirby riskli tercihler yapar. Kulüpteki gece eğlencesi Sam için ters gider.
Yalanları için Kamuya Açık Bir Forum
Bölüm 11
/Yalanları için Kamuya Açık Bir Forum
Yayın Tarihi: 23 Temmuz 2021
Adam, Cristal'ın deneysel bir tedavi görmesini sağlamak için çizgiyi aşar. Dominique moda sektörüne ilişkin çirkin bir gerçekle yüzleşir.
Gerçeklerden Kaçış
Bölüm 12
/Gerçeklerden Kaçış
Yayın Tarihi: 30 Temmuz 2021
Babasının ölümüyle ilgili skandalı ortaya çıkarmaya kararlı olan Liam tehlikeli sularda yüzer. Michael ve Sam şeytanla bir anlaşma yapmayı düşünür.
Git Başkasını Kurtar
Bölüm 13
/Git Başkasını Kurtar
Yayın Tarihi: 06 Ağustos 2021
Tabuttaki kim? Carrington Malikânesi'nin birçok üyesi ölümcül tehditlerle yüz yüzeyken açık havada yapılan cenaze töreninde geçmişe dönüşler ipuçlarını ortaya çıkarır.
Ama Benim Terapiye İhtiyacım Yok
Bölüm 14
/Ama Benim Terapiye İhtiyacım Yok
Yayın Tarihi: 13 Ağustos 2021
Yıkıcı bir kayıpla sarsılan Carrington ailesinin yakın çevresi hayatlarına devam etmeye çalışır. Dominique kendi moda markasını tanıtmak için bir dolap çevirir.
Paylaşılamayan Teras Katı
Bölüm 15
/Paylaşılamayan Teras Katı
Yayın Tarihi: 20 Ağustos 2021
Fallon kendi alışveriş kanalını hayata geçirmek için çabalar. Blake kötüye giden hava yolu şirketini kurtarmak için didinir. Dominique, Cristal'ın yardımına koşar.
İngilizler Geliyor
Bölüm 16
/İngilizler Geliyor
Yayın Tarihi: 27 Ağustos 2021
Blake, kampanya gezisine fırtına gibi başlar. Michael işlerini ilerletirken Sam suçluluk duygusuyla boğuşur. Gizemli bir yabancı Alexis'i takip eder.
Yıldızların Altında
Bölüm 17
/Yıldızların Altında
Yayın Tarihi: 03 Eylül 2021
Colin bir darbe planlarken Fallon'ın alışveriş kanalı evliliğini yıpratır. Amanda sorularına yanıt arar. Barışan Jeff ve Amanda sinsi bir plan yapar.
Her Bakımdan İyi Bir Evlilik
Bölüm 18
/Her Bakımdan İyi Bir Evlilik
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2021
Amanda’nın niyetinden şüphelenen Fallon, onun pis işlerinin peşine düşer. Cristal, Beto'dan endişe verici haberler alır. Anketlerde geriye düşen Blake iki yardımcı alır.
Her Şey Mükemmel Görünüyor, Joseph
Bölüm 19
/Her Şey Mükemmel Görünüyor, Joseph
Yayın Tarihi: 17 Eylül 2021
Amanda ve Adam arasındaki rekabet tırmanır. Olayları örtbas etmeye çalışan Michael ve Sam işleri daha kötü hâle getirir. Fallon ve Liam’ın evliliği yol ayrımına gelir.
Sonu Gelmeyen Yalanlar
Bölüm 20
/Sonu Gelmeyen Yalanlar
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2021
Artık hastanede çalışan Adam ve Amanda intikam peşindedir. Eva, Liam'la arasını düzeltmek için Fallon’ın planlarına engel olur. Sam, Cristal ve Blake ile yüzleşir.
Devlet İşleri ve Gönül İşleri
Bölüm 21
/Devlet İşleri ve Gönül İşleri
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2021
Fallon ve Liam aralarını düzeltmek için yaptıkları kaçamağa dertlerini de taşır. Güce susamış Alexis, Dominique ile uğraşmak için Brady'yi kullanır. Dr. Adam zarar verir.
Oyunlar ve Dalaverelerle Dolu
Bölüm 22
/Oyunlar ve Dalaverelerle Dolu
Yayın Tarihi: 01 Ekim 2021
Blake’in La Mirage'daki büyük siyasi galasına sırlar, kuşkular ve türlü dalavereler damga vurur. Ardından olaylar hiç beklenmedik şekilde gelişir.