Hanedan
Klasik pembe dizinin bu yeniden çevriminde, Carrington ve Colby aileleri, servetlerinin (ve çocuklarının) kontrolü için mücadele ediyor. Karizmatik ve kurnaz Fallon Carrington, babasının küresel enerji şirketinde çalışmayı düşünmektedir. Babası Blake Carrigton, Fallon ve kardeşi Steven'i Atlanta'ya çağırır. Fallon, aile bireylerinin buluştuğu bu toplantının kendi terfisi ile ilgili değil de yeni üvey anneleri Cristal ile tanıştırılması ile alakalı olduğunu öğrenince şok olur. Cristal da Fallon gibi kurnaz ve neredeyse onun kadar gençtir. Fallon, Cristal'ın sıradan bir para avcısı değil; hırslı, prensip sahibi ve Carrington Atlantic'de reklamcılık konusunda çok bilgili olduğunu, babasını da gerçekten sevdiğini kısa sürede fark edecektir. (13 yaş ve üzeri için uygundur)
Seni Zor Tanıdım
Bölüm 1
/Seni Zor Tanıdım
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2017
Müstakbel üvey annesiyle iş konusunda çatışan Fallon, her zamanki hırslı tavrıyla gözünü babasının en büyük rakibine diker.
Tükür Gitsin
Bölüm 2
/Tükür Gitsin
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2017
Windbriar kazasının ardından gözlerin Carringtonlar'a çevrilmesi, Blake'i bir aile toplantısı düzenlemeye iter. Fallon, Cristal'ın ilişkisini gizli tutmaya yardım eder.
Suçluluk Güvensizler İçindir
Bölüm 3
/Suçluluk Güvensizler İçindir
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2017
Steven ciddi suçlamalarla karşı karşıyadır ve şüpheler yoğunlaşmaktadır. Blake, Fallon'a karşı bir ihtarname çeker. Anders, Cristal'la geçmişi konusunda yüzleşir.
Sirk Kadar Özel
Bölüm 4
/Sirk Kadar Özel
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2017
Soygunun hemen ardından Cristal, Blake'i hafta sonunu geçirmek için ormana gitmeye ikna eder. Fallon büyük bir anlaşmanın peşindedir. Steven adını temizlemeye uğraşır.
Şirket Fahişesi
Bölüm 5
/Şirket Fahişesi
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2017
Cristal ve Fallon, ünlü bir derginin kapağına çıkmak ve "Yılın Kadını" olma şerefini kazanmak için yarışır. Steven'ın eski erkek arkadaşı kente geri döner.
Sadece Kendim İçin Yaşıyorum
Bölüm 6
/Sadece Kendim İçin Yaşıyorum
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2017
Fallon'la dargınlık yaşayan Cristal, aile evinin kapılarını toparlanma sürecinde olan bir misafire açar ve çocuksu Sammy Jo'yu çocuk bakıcılığı yapması için tutar.
Kendi İlacının Tadına Bakıyorsun
Bölüm 7
/Kendi İlacının Tadına Bakıyorsun
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2017
Carringtonlarla Şükran Günü, Amerikan futbolu, yemek ve aile dramıyla dolu, kapsamlı bir olaydır. Cristal'ın misafirinin şoke edici bir sürprizi vardır.
Hayattaki En Güzel Şeyler
Bölüm 8
/Hayattaki En Güzel Şeyler
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2017
Noel'de, Cristal'ın geçmişi yakasına yapışır. Carringtonlar, kentin yıllık ağaç ışıklandırmasından önce, müşterilere verilecek hediyeler konusunda anlaşmazlığa düşer.
Korkunç Şeyler
Bölüm 9
/Korkunç Şeyler
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2017
Sakin ve ışıltılı bir atmosferi unutun. Noel, Carringtonlara hediye olarak beklenmedik konuklar, şoke edici skandallar ve ağacın altında yapılan bir kavga getiriyor.
İyi Giyimli Bir Tarantula
Bölüm 10
/İyi Giyimli Bir Tarantula
Yayın Tarihi: 17 Ocak 2018
Fallon garsonlara kadar her şeyin altın kaplamalı olduğu masalsı bir doğum günü partisi planlar. Sammy Jo geçmişten gelen bir hayaletle karşılaşır.
Hiçbir Erkeğe Hesap Vermem
Bölüm 11
/Hiçbir Erkeğe Hesap Vermem
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2018
Fallon'un kaçırıldığını öğrenen Blake, gizli bir kurtarma görevini yönlendiren kişi olmakta ısrar eder. Ancak bu işi tek başına yapması imkânsızdır.
Tutamayacağın Sözler
Bölüm 12
/Tutamayacağın Sözler
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2018
Kumar temalı bir siyasi bağış etkinliği, yüksek bahisli oyunlara gebedir. Cristal, Blake'in blöf yaptığından şüphelenir. Fallon bir anlaşma için her şeyini ortaya sürer.
Beladan Başka Bir Şey Değil
Bölüm 13
/Beladan Başka Bir Şey Değil
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2018
Jeff ve Monica, intikam planlarını uygulamaya koyarlar. Sammy Jo, bambaşka bir kızlar gecesi düzenler. Steven, meclis seçimlerinde aday olmaya hazırlanır.
Blake Carrington'ın İncili
Bölüm 14
/Blake Carrington'ın İncili
Yayın Tarihi: 09 Mart 2018
Ted'in herkesi allak bullak eden çıkışı Steven'ı uygunsuz bir duruma sokar. Cecil, hapishaneden cennete geçiş yapar. Culhane ve Fallon, Colbylerle yemek yer.
Şimdi Sıra Bizde
Bölüm 15
/Şimdi Sıra Bizde
Yayın Tarihi: 16 Mart 2018
Fallon, dekoratif tavus kuşlarının bile eksik olmadığı yüzyılın düğünüyle ilgili planlarını uygulamaya devam eder. Sammy Jo aceleyle durumunu sağlama almaya çalışır.
Zavallı Zengin Kız
Bölüm 16
/Zavallı Zengin Kız
Yayın Tarihi: 23 Mart 2018
Carringtonlar bir düğünün ardından bir cenazeye katılırken Blake acı duygularla yüzleşir. Steven, Sammy Jo'ya yardım etmek için devreye girer. Jeff savaş ilan eder.
Alexis Geri Döndü
Bölüm 17
/Alexis Geri Döndü
Yayın Tarihi: 30 Mart 2018
Carrington ailesinin dargın bir üyesi, 11 yıllık yokluğun ardından dolaylı yollardan eve geri döner. Bu durum malikâneyi karıştırırken Blake'i kıskançlık krizine sokar.
Dolandırıcıyı Dolandırma
Bölüm 18
/Dolandırıcıyı Dolandırma
Yayın Tarihi: 06 Nisan 2018
Fallon ve Alexis çatışma içindedir, kararsız Steven da ikisi arasında kalır. Culhane ve Cristal ise bir aile sorunuyla ilgilenir.
Kullanmak ya da Kullanılmak
Bölüm 19
/Kullanmak ya da Kullanılmak
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2018
Alexis aşk hayatına karışınca Fallon'ın annesiyle girdiği güç mücadelesi iyice kızışır. Cristal, Blake'ten doğru şeyi yapmasını ister.
Geçmişten Bir Cümle
Bölüm 20
/Geçmişten Bir Cümle
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2018
Alexis bir sonraki hamlesi için hazırlık yaparken Fallon ve Cristal sürpriz bir ortaklık kurar. Anders ise Sammy Jo'nun kusursuz bir düğün planlamasına yardım eder.
Adi Aşüfte
Bölüm 21
/Adi Aşüfte
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2018
Fallon, şirkete yeni bir yön vermeye çalışırken Jeff ve Monica, Alexis'in iddialarını inceler. Eve gelen beklenmedik ziyaretçi konusunda herkes aynı görüşte değildir.
Sıfırdan Başlamak
Bölüm 22
/Sıfırdan Başlamak
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2018
Steven ve Sammy Jo'nun düğünü hem dramı hem de davetsiz misafirleri beraberinde getirir. Fallon'ın iktidar oyunu, Colbylerin sürpriz haberlerle gelmesiyle duvara toslar.
Zengin Kalkışı
Bölüm 1
/Zengin Kalkışı
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2018
Blake sarsıcı bir kaybın ardından yas tutarken Fallon teklifleri tartar. Steven, Sammy Jo'ya karşı dürüst olmak istese de daha fazla kötü haberin onu yıkacağını düşünür.
Yılan Dolu Gemi
Bölüm 2
/Yılan Dolu Gemi
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2018
Blake önemli bir duyuru yapar. Kirby çıkar sağlamak için Colbylerle yakınlaşır. Fallon, Van Kirkleri tanımaya başlar, ancak onların soy ağacı yılanlarla doludur.
Suç Uşağın
Bölüm 3
/Suç Uşağın
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2018
Culhane, Fallon'ı temsilen iş yapar. Blake "yeni" Cristal'ı tanımaya başlar. Sammy Jo muhteşem bir bebek partisi düzenler. Kirby kendi geçmişini araştırır.
Cehennemde Kar Yağacak
Bölüm 4
/Cehennemde Kar Yağacak
Yayın Tarihi: 02 Kasım 2018
Evde yapılan sarsıcı açıklamanın ardından Carringtonlar birlikte zaman geçirmek için beklenmedik şekilde yurt dışında bir araya gelir. Culhane tehlikeli bir göreve gider.
Kupa Kızı
Bölüm 5
/Kupa Kızı
Yayın Tarihi: 09 Kasım 2018
Akşam yemeğine gelen bir medyum rahatsız edici haberler verir. Jeff ve Culhane, beklenmedik bir arkadaşlık kurar. Fallon, "şuurlu ayrılık" önerir.
Cadı
Bölüm 6
/Cadı
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2018
Kötü hava koşulları, yani bir hortum, herkesi karanlık ve fırtınalı bir Şükran Günü için bir araya getirdiğinde Fallon, hiçbir yerin evi gibi olmadığını fark eder.
Geçici Bir Hastalık
Bölüm 7
/Geçici Bir Hastalık
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2018
Cristal ve Blake'in yeni başlangıçları kutlaması, Alexis'in usta işi manipülasyonların keyfini çıkarması için yeterli alan bırakır. Fallon bir tutku projesini kovalar.
Hassas Noktayı Sezmek
Bölüm 8
/Hassas Noktayı Sezmek
Yayın Tarihi: 07 Aralık 2018
Alexis'i düğün planlamasının içine çeken Fallon, sonra onu oyun dışı bırakır. Steven Güney Amerika'dayken Sammy Jo, personelden biriyle tehlikeli derecede yakınlaşır.
Deli Kadın
Bölüm 9
/Deli Kadın
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2019
Blake ve Fallon'ın bir kaçırma olayının ele alınma şekli üzerine zıtlaşması ve Cristal'ın Alexis'in sırlar sakladığından şüphelenmesiyle tam bir Carrington Noeli yaşanır.
Şampanya Havası
Bölüm 10
/Şampanya Havası
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2019
Çaresizlik içindeki Culhane, onu koruması için Fallon'a güvenir. Büyük haberleri olan Cristal ise bu haberleri Blake ile paylaşma konusunda isteksizdir.
Seni Görmeye Dayanamıyorum
Bölüm 11
/Seni Görmeye Dayanamıyorum
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2019
Fallon kayak pistinde yapılacak kız kıza tatil için bir ekip toplar. Blake bir iş teklifi yapmak için Culhane'e gider. Alexis üzüntülü Sam'e kol kanat gerer.
Kirli Oyunlar
Bölüm 12
/Kirli Oyunlar
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2019
Steven ile ilişkisi sallantıda olan Sam, kendini geliştirmek için çalışır. Reddedilen Fallon hâlâ formunun zirvesinde olduğunu kanıtlamaya çabalar.
Solucanlar Bile Çiftleşebilir
Bölüm 13
/Solucanlar Bile Çiftleşebilir
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2019
Blake ve Cristal hiç olmadıkları kadar yakındır. Ta ki sürpriz bir konuk, onları temelden sarsana kadar. Culhane ve Fallon iş yerinde kavga eder.
Bir Paris Efsanesine Göre...
Bölüm 14
/Bir Paris Efsanesine Göre...
Yayın Tarihi: 15 Mart 2019
Paris'e giden Fallon ve Sam, sarsıcı bir keşifte bulunur. Kahredici bir kayıp, Blake'i meseleyi kendi başına çözmeye sevk eder.
Aşırı Korumacı Annelik
Bölüm 15
/Aşırı Korumacı Annelik
Yayın Tarihi: 22 Mart 2019
Blake'i aile sırlarından korumak isteyen Fallon'ın planı, sürpriz bir ziyaretçi yüzünden suya düşer. Culhane ve Cristal, işle ilgili bir sorunu birlikte çözmeye çalışır.
Rezil Nankör Adamlar
Bölüm 16
/Rezil Nankör Adamlar
Yayın Tarihi: 29 Mart 2019
Olumsuz bir makale ailenin itibarını riske attığında Fallon, kendi kişisel markasını baştan yaratır. Blake oğlunun geri dönüşünü kutlamak için şatafatlı bir parti verir.
Ne Kadar İkiyüzlü Olabilirsin?
Bölüm 17
/Ne Kadar İkiyüzlü Olabilirsin?
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2019
Fallon'ın yayınevi yeni kalemlerle anlaşmaya can atmaktadır, ancak Fallon'ın önce geçmişiyle ilgili halletmesi gerekenler vardır. Jeff, Atlantix için harekete geçer.
Hayat Bir Maskeli Balo
Bölüm 18
/Hayat Bir Maskeli Balo
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2019
Adam, yeni boşanan Sam'in gösterişli partisinde yeni Alexis'i dünyaya tanıtır. Fallon, Liam'ın aşk hayatına müdahale eder.
Bu Hastalık
Bölüm 19
/Bu Hastalık
Yayın Tarihi: 03 Mayıs 2019
Liam'ın annesi şoke edici bir açıklama yapar. Jeff'in sağlığı kötüleşmeye başlar. Cristal ve Blake, Bonnie ve Clyde rolüne soyunur.
Şehirdeki Yeni Hanımefendi
Bölüm 20
/Şehirdeki Yeni Hanımefendi
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2019
Fallon, Adam'ı Blake'in gözü önünde saf dışı bırakmak için Liam ile iş birliği yapar. Jeff ve Monica'nın annesi eve gelir. Sam, Anders'ı tatile çıkmaya zorlar.
Paradan Daha Önemli
Bölüm 21
/Paradan Daha Önemli
Yayın Tarihi: 17 Mayıs 2019
Fallon, gönülsüzce babasının arkasını kollamayı kabul eder. Sam, alışveriş çılgınlığına kapılır. Cristal, Blake ve ailesi arasında bir tercih yapmak zorunda kalır.
Aldatma, Kıskançlık ve Yalanlar
Bölüm 22
/Aldatma, Kıskançlık ve Yalanlar
Yayın Tarihi: 24 Mayıs 2019
Karanlık sırlar gün ışığına çıkarken Carringtonlar aile hanedanlarını korumak ve kişisel ilişkilerini muhafaza etmek arasında bir seçim yapmalıdır.
Suçluluk Duygusu
Bölüm 1
/Suçluluk Duygusu
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2019
Carrington fon galası, malikânenin gölünden iki ceset çıkarılmasının ardından trajedinin gölgesinde kalır. Üstelik bu cesetler, korkunç aile sırlarını da açığa çıkarır.
Dikkatli Olmak Savaş Kazandırmaz
Bölüm 2
/Dikkatli Olmak Savaş Kazandırmaz
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2019
Blake'in yaşadığı sorunlar, Cristal ve Adam arasında sinsi güç oyunlarına yol açar. Hastanede Liam'ın başında bekleyen Fallon, kaba bir sürpriz karşısında şaşkına döner.
Beyhude Çabalar
Bölüm 3
/Beyhude Çabalar
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2019
Sam, otelinin rahatsız edici geçmişini öğrenince vicdani bir kriz yaşar. Fallon kamu hizmeti cezasına başladığında ellerini kirletmek zorunda kalır.
Çaresizlik
Bölüm 4
/Çaresizlik
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2019
Bağ etkinliğinde malikâneye müzik ve gaz kaçağı hâkim olur. Adam'ın sabotaj girişimi ve Fallon'ın Liam'ı geri kazanma planı ters gider.
Anne? La Mirage'dayım
Bölüm 5
/Anne? La Mirage'dayım
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2019
Bir yenilginin ardından gafil avlanan Adam, yeni bir müttefike bel bağlar. Sam otel açılışına odaklanırken Fallon kendini işe vererek kırık kalbini onarmaya çalışır.
Yorgun Hafıza
Bölüm 6
/Yorgun Hafıza
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2019
Blake'in duruşması için Cristal'la yaptığı plan, Jeff'in şüphelenmesiyle sekteye uğrar. Tekrar girişimci moduna geçen Fallon, Dominique'in yaptığı teklifi tartar.
Düşünmeden Konuşmak
Bölüm 7
/Düşünmeden Konuşmak
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2019
Daha kibar bir Blake, entrikacı ailesinin Şükran Günü'nde bir mola vermesini sağlar. Gözü aşktan başka bir şey görmeyen Adam, Fallon'ın sinsi bir planına yardım eder.
Sansasyonel Blake Carrington Davası
Bölüm 8
/Sansasyonel Blake Carrington Davası
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2019
Adam ve Fallon'ın kavgası, Liam'ın önemli bir şeyi anımsamasına yol açar. Blake'in duruşması, sürpriz bir tanığın mahkemede ifade vermesiyle şaşırtıcı şekilde gelişir.
Umarım Havyar Yanmamıştır
Bölüm 9
/Umarım Havyar Yanmamıştır
Yayın Tarihi: 17 Ocak 2020
Blake yeni tanıkla ilgili riskli bir kumar oynar. Fallon ise Cristal'ı kandırıp önemli bir açıklama yapmasını sağlar. Jeff intikam almak için ateşli bir müttefik bulur.
Hangi Dertlerini Unutmaya Çalışıyorsun?
Bölüm 10
/Hangi Dertlerini Unutmaya Çalışıyorsun?
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2020
Değişimden geçen Adam hayatında temiz bir sayfa açarken Fallon, büyük bir adım atar. Cristal, Alexis'in açıkladığı sır karşısında sarsılır. Jeff'in durumu kötüleşir.
Belki Hiç Kapanmayacak Bir Yara
Bölüm 11
/Belki Hiç Kapanmayacak Bir Yara
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2020
Cristal, Alexis'in açıklaması nedeniyle öfkeye kapılırken "Kaptan Blake" dümenini Atlanta sosyetesine kırar. Jeff ve Alexis, güçlü bir ikili olduklarını kanıtlar.
Savaş Naraları
Bölüm 12
/Savaş Naraları
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2020
Fallon'ın sahte ev avcısı kişiliği, Liam ile dürüst bir konuşma yapmasını sağlar. Dominique, Michael ile kirli bir oyun oynar. Blake'in şantajı, Jeff'i canevinden vurur.
Hayata Siyah-Beyaz Bakıyorsun
Bölüm 13
/Hayata Siyah-Beyaz Bakıyorsun
Yayın Tarihi: 21 Şubat 2020
Cristal ve Blake'in yeni ev arkadaşı sorunlara yol açar ve sağlıklı beslenir. Sam'in aşk hayatı karmaşık bir hâl alır. Liam'ın rüya projesi Fallon'ın planını değiştirir.
Kötü Üvey Anne
Bölüm 14
/Kötü Üvey Anne
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2020
Liam ve Fallon bir ebeveyn tuzağına düşer. Dominique'in ihaneti ve iş zekâsı, Vanessa'yı şaşırtır. Adam yaptığı kirli bir işi itiraf eder.
Kafa Karışıklığı
Bölüm 15
/Kafa Karışıklığı
Yayın Tarihi: 27 Mart 2020
Michael gerçek ve realite şovdaki Vanessa'yı birbirinden ayırmakta zorlanır. Adam ve Alexis hasta Jeff'e "yardım" eder. Fallon annelikle ilgili bazı sorunları çözer.
Bir Sonraki Ameliyat Ücretsiz mi?
Bölüm 16
/Bir Sonraki Ameliyat Ücretsiz mi?
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2020
Cristal ve Blake, kefarete giden yolda bazı sorunlarla karşılaşır. Heidi'nin itirafı Liam'ın soyağacına sürpriz bir isim ekler. Jeff'in sağlığıyla ilgili umutlar tükenir.
O İptal Etti...
Bölüm 17
/O İptal Etti...
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2020
Alexis'in basındaki kötü haberlerin ardından Fallon'a hasar kontrolü için yardım etmesiyle bir yıldız doğar. Blake ve Laura plan yapar. Kirby ve Sam'in ortaklığı sınanır.
Papazlığın Adını Kirletiyorsun
Bölüm 18
/Papazlığın Adını Kirletiyorsun
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2020
Blake ve Cristal'ın işledikleri günahlar evliliklerini riske atar. Fallon, Carrington hayır gecesinde sürprizler yapar. Sam ve Jeff arasında güçlü bir dostluk kurulur.
Robin Hood Kurtarır
Bölüm 19
/Robin Hood Kurtarır
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2020
Ters giden bir iş anlaşması, Anders ve Blake'i tehlikeye atar. Popüler realite şovunu kullanan Dominique sert oynar. Adam'ın babasıyla ilgili sorunları şekil değiştirir.
İçki Sersemliğim Geldi
Bölüm 20
/İçki Sersemliğim Geldi
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2020
Fallon'ın bekârlığa veda partisi sorunları da beraberinde getirir. Jeff, Alexis ile yaptığı anlaşmayı gözden geçirir. Endişeli Anders, Adam'ın karanlık geçmişini inceler.
Talihsiz Bir Yemek
Bölüm 1
/Talihsiz Bir Yemek
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2021
İstenmeyen birinin gelişi Fallon'ın düğün planlarını iyice sıkıntıya sokar. İşle eğlenceyi karıştırmak Blake'in başına bela açar. Dominique önemli bir şey keşfeder.
Yeminler Hâlâ Kutsal
Bölüm 2
/Yeminler Hâlâ Kutsal
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2021
Alexis ve Jeff, Blake'e karşı sert oynar. Birisi keyifleri tamamen kaçırmayı planlarken kaderin cilveleri Fallon ve Liam'ın düğününü tehdit eder.
Sonuç
Bölüm 3
/Sonuç
Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2021
Düğün günü yaşanan felaketlerle sarsılan Carrington Malikânesi birden fazla krizle boğuşmaktadır. Cristal nasıl ilerleyeceği konusunda kararsızdır.
Herkes Carringtonları Sever
Bölüm 4
/Herkes Carringtonları Sever
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2021
Malikânede nahoş bir düşmanlık nedeniyle olay çıkınca Liam ve Fallon'ın balayıları yarıda kesilir. Michael yaptığı yıkıcı keşfi açıklamakla tehdit eder.
Yeni Umutlar, Yeni Başlangıçlar
Bölüm 5
/Yeni Umutlar, Yeni Başlangıçlar
Yayın Tarihi: 04 Haziran 2021
Michael lig direktörüne tuzak kurması için Sam'i görevlendirir. Fallon'ın yeniden markalaşma planları iyi gitmez. Blake, Cristal'ın aşk hayatında tanrı rolüne soyunur.
Baba Kız Sohbeti
Bölüm 6
/Baba Kız Sohbeti
Yayın Tarihi: 11 Haziran 2021
Blake'le rolleri değişen Fallon'ın liderliği ve sabrı sınanır. Sam, Ryan'ı Atlanta'da tutmak için ayrıntılı bir plan yapar.
Yaş Günü Partisi
Bölüm 7
/Yaş Günü Partisi
Yayın Tarihi: 18 Haziran 2021
Bir anlaşmayı sonuçlandırırken Liam'ın dikkatini dağıtmak isteyen Fallon, Liam'ın eski bir arkadaşını şehre davet eder. Alexis, Adam ve Kirby'yi ayırmayı kafasına koyar.
Senin O Hastalıklı ve Çıkarcı Kan Davan
Bölüm 8
/Senin O Hastalıklı ve Çıkarcı Kan Davan
Yayın Tarihi: 25 Haziran 2021
Sam'in eski aşklarından biri yeniden ortaya çıkar. Michael, Jeff ve Mia arasında karmaşık bir aşk üçgeni şekillenir. Cristal, Adam'a şoke edici bir haber verir.
Zenginler için Eşit Adalet
Bölüm 9
/Zenginler için Eşit Adalet
Yayın Tarihi: 02 Temmuz 2021
Birlikte mahsur kalan Alexis ve Dominique önce didişir, sonra dertleşir. Adam ve Cristal acı verici bir sır saklar. Corinne gerçek niyetini itiraf eder.
Anılarını Mahvetmekten Nefret Ediyorum
Bölüm 10
/Anılarını Mahvetmekten Nefret Ediyorum
Yayın Tarihi: 16 Temmuz 2021
Fallon, Jeff'i dolap çevirmeye ve casusluk yapmaya zorlar. Oliver tarafından yönlendirilen Kirby riskli tercihler yapar. Kulüpteki gece eğlencesi Sam için ters gider.
Yalanları için Kamuya Açık Bir Forum
Bölüm 11
/Yalanları için Kamuya Açık Bir Forum
Yayın Tarihi: 23 Temmuz 2021
Adam, Cristal'ın deneysel bir tedavi görmesini sağlamak için çizgiyi aşar. Dominique moda sektörüne ilişkin çirkin bir gerçekle yüzleşir.
Gerçeklerden Kaçış
Bölüm 12
/Gerçeklerden Kaçış
Yayın Tarihi: 30 Temmuz 2021
Babasının ölümüyle ilgili skandalı ortaya çıkarmaya kararlı olan Liam tehlikeli sularda yüzer. Michael ve Sam şeytanla bir anlaşma yapmayı düşünür.
Git Başkasını Kurtar
Bölüm 13
/Git Başkasını Kurtar
Yayın Tarihi: 06 Ağustos 2021
Tabuttaki kim? Carrington Malikânesi'nin birçok üyesi ölümcül tehditlerle yüz yüzeyken açık havada yapılan cenaze töreninde geçmişe dönüşler ipuçlarını ortaya çıkarır.
Ama Benim Terapiye İhtiyacım Yok
Bölüm 14
/Ama Benim Terapiye İhtiyacım Yok
Yayın Tarihi: 13 Ağustos 2021
Yıkıcı bir kayıpla sarsılan Carrington ailesinin yakın çevresi hayatlarına devam etmeye çalışır. Dominique kendi moda markasını tanıtmak için bir dolap çevirir.
Paylaşılamayan Teras Katı
Bölüm 15
/Paylaşılamayan Teras Katı
Yayın Tarihi: 20 Ağustos 2021
Fallon kendi alışveriş kanalını hayata geçirmek için çabalar. Blake kötüye giden hava yolu şirketini kurtarmak için didinir. Dominique, Cristal'ın yardımına koşar.
İngilizler Geliyor
Bölüm 16
/İngilizler Geliyor
Yayın Tarihi: 27 Ağustos 2021
Blake, kampanya gezisine fırtına gibi başlar. Michael işlerini ilerletirken Sam suçluluk duygusuyla boğuşur. Gizemli bir yabancı Alexis'i takip eder.
Yıldızların Altında
Bölüm 17
/Yıldızların Altında
Yayın Tarihi: 03 Eylül 2021
Colin bir darbe planlarken Fallon'ın alışveriş kanalı evliliğini yıpratır. Amanda sorularına yanıt arar. Barışan Jeff ve Amanda sinsi bir plan yapar.
Her Bakımdan İyi Bir Evlilik
Bölüm 18
/Her Bakımdan İyi Bir Evlilik
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2021
Amanda’nın niyetinden şüphelenen Fallon, onun pis işlerinin peşine düşer. Cristal, Beto'dan endişe verici haberler alır. Anketlerde geriye düşen Blake iki yardımcı alır.
Her Şey Mükemmel Görünüyor, Joseph
Bölüm 19
/Her Şey Mükemmel Görünüyor, Joseph
Yayın Tarihi: 17 Eylül 2021
Amanda ve Adam arasındaki rekabet tırmanır. Olayları örtbas etmeye çalışan Michael ve Sam işleri daha kötü hâle getirir. Fallon ve Liam’ın evliliği yol ayrımına gelir.
Sonu Gelmeyen Yalanlar
Bölüm 20
/Sonu Gelmeyen Yalanlar
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2021
Artık hastanede çalışan Adam ve Amanda intikam peşindedir. Eva, Liam'la arasını düzeltmek için Fallon’ın planlarına engel olur. Sam, Cristal ve Blake ile yüzleşir.
Devlet İşleri ve Gönül İşleri
Bölüm 21
/Devlet İşleri ve Gönül İşleri
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2021
Fallon ve Liam aralarını düzeltmek için yaptıkları kaçamağa dertlerini de taşır. Güce susamış Alexis, Dominique ile uğraşmak için Brady'yi kullanır. Dr. Adam zarar verir.
Oyunlar ve Dalaverelerle Dolu
Bölüm 22
/Oyunlar ve Dalaverelerle Dolu
Yayın Tarihi: 01 Ekim 2021
Blake’in La Mirage'daki büyük siyasi galasına sırlar, kuşkular ve türlü dalavereler damga vurur. Ardından olaylar hiç beklenmedik şekilde gelişir.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 20 Aralık 2021
Blake'in kampanya galasındaki kurşunlama olayı çeşitli yaralar açar. Hapisteki Alexis, suç anında başka bir yerde olduğunu kanıtlayamaz. Dominique acı bir ihanete uğrar.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 20 Aralık 2021
Carringtonlar durumu kritik olan aile üyeleri için Noel'de bir mucize gerçekleşmesini umar. Beto, kardeş rekabetini abartır.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 11 Mart 2022
Yeniden ayağa kalkan Fallon, riskli bir numaraya başvurarak şirketinin kontrolünü geri kazanmaya çalışır. Amanda, Alexis'in adını temize çıkarabilecek bir tanık bulur.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 18 Mart 2022
Dominique’in defilesinde bir yıldız yeniden doğar. Cristal güce susamış bir düşmanla cebelleşmektedir. Her şeyin boş olduğunu düşündürten bir anda Fallon geleceğine odaklanır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 25 Mart 2022
Blake'e ikizi kadar benzeyen bir kadının Carringtonlar için şeytani planları vardır. Sam yeni bir talip arar.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 01 Nisan 2022
Liam ile Michael'a Hollywood yolu gözükür. Cristal ve Blake’in aşkı bir sınavdan geçer. Jeff ile Fallon yeni bir ortaklık kurar ve bir düşman kazanırlar.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 08 Nisan 2022
Filmi için büyük bir yıldızı etkilemek isteyen Liam, Fallon'dan bir iyilik ister. Sam'in babası, Blake'te şüphe uyandırır. Alexis'in sosisli sandviç girişimi başarısız olur.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2022
Büyük at yarışı sinirleri gerer ve eski rekabetleri canlandırır. Daniel bir sırrını paylaşır. Jeff duygusal yakınlık hissettiği kişiden bir hayat dersi alır.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2022
Alexis'in açılış partisinde beklenmedik gelişmeler olur. Vicdan muhasebesi yapan Jeff, yeni bir arayışa girer. Fallon hamilelik testi yapar. Amanda hoşlandığı kişiyi açıklar.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2022
Liam, film ve çocuk yapma çalışmalarıyla son derece meşguldür. Baba-oğul olarak yakınlaşmaya başlayan Daniel ve Sam üzücü bir gerçekle karşı karşıyadır.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2022
Jeff, büyük ilaç şirketleriyle ilgili komplosuna Adam'ı da karıştırır. Kavga eden Blake ve Alexis hileye başvurur. Fallon yas tutan Sam'e destek olur.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 2022
Carrington malikânesine taşınan Amanda birilerini kızdırırken bir aşka yelken açar. Fallon ile berbat geçen bir kahvaltı yapan Dex ve Alexis, büyük bir adım atar.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 27 Mayıs 2022
Bir doktor ziyaretiyle Fallon ve Liam'ın aile planlaması altüst olur. Amanda ve Kirby, aşklarını gizli tutmaya çalışır. Blake riskli bir oyun oynar.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 03 Haziran 2022
Dex ve Alexis'in düğünü, büyük itirafların gölgesinde kalır. Hırsla hareket eden Dominique olay çıkarır. Blake'in eski bir düşmanı geri döner.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 24 Haziran 2022
Uzun zamandır ortada görünmeyen bir aile üyesi, Blake'e sorun çıkarır. Güzel haberi alan Fallon sinsi bir plan yapar. Sammy'nin partisinde aşk her yerdedir.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 01 Temmuz 2022
Ben ve Blake babalarının mirası için kavgaya tutuşur. Dominique tasarımcılara önemli bir fırsat sunan yarışmaya odaklanır. Sinsilik yapan Alexis aile sırlarını ortaya çıkarır.
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 08 Temmuz 2022
Stacey, Carrington malikânesine taşınır ve fazla hevesli davranan Fallon'a katılır. Bomba etkisi yaratan tanık ifadesi, Blake ve Ben'in davasında önemli gelişmelere yol açar.
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 05 Ağustos 2022
Stacey ve Adam’ın arasındaki aşk Fallon'ı yıldırır. Michael ile Liam'ın filmlerinin galası büyük ilgi toplar ve büyük bir aşkın doğmasına yol açar.
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2022
Dominique yeni elde ettiği şöhretin karanlık tarafını keşfeder. Adam ve Alexis'in güzellik ürünleri çirkin suçlamalara yol açar. Liam bir yalanı yaşamaya devam eder.
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 02 Eylül 2022
Köşeye sıkışan Adam, Blake'den yardım umar. Alexis, Fallon ve Amanda'nın kalbini kazanmaya çalışır. Jeff yanlış kişiye güvendiğini anlar.
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 09 Eylül 2022
Kirli oyunlar Fallon'ın temiz enerji girişimini riske atar. Jeff ve Dominique aralarında bir casus olduğunu keşfeder. Biri Liam'a kitabı ile ilgili şantaj yapar.
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 16 Eylül 2022
Dizinin finalinde aile üyeleri yeni doğan bir bebeği bağrına basar, eski aşklarıyla yeniden bir araya gelir ve buruk bir şekilde vedalaşırken bir düğünde neşeli anlar yaşanır.