Borgen

3. Sezon

Bölüm 1
Yayın Tarihi: 01 Ocak 2013
İki yıl sonra Birgitte Nyborg, iyi kazanan bir konuşmacı olarak yeni hayatının keyfini çıkarır. Ama siyaset onu tekrar içine çeker ve Birgitte parti kurmaya karar verir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 06 Ocak 2013
Birgitte, Yeni Demokratların lider kadrosunu oluşturur. Katrine ise basın danışmanlığına getirilir. Yeni yönetim kurulu üyesi Alex Hjort, Torben'a meydan okur.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2013
Uyum politikası sözcüsü bulmaya çalışan Yeni Demokratlar bir kaosa sürüklenir. Birgitte ise yeni finansal gerçekliğine uyum sağlamak için evde değişiklikler yapar.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 27 Ocak 2013
Birgitte ve Yeni Demokratlar, Danimarka'daki domuz yetiştiriciliğine ilişkin bir sorunla uğraşır. Kasper, tartıştığı Katrine'den evin anahtarlarını geri vermesini ister.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 03 Şubat 2013
Seks ticareti gündeme bomba gibi düşer ve Yeni Demokratlar'ın hızla konuyla ilgili bilgi edinmesi gerekir. Alex, Pia'yla yaşadığı ilişki konusunda Torben ile yüzleşir.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 10 Şubat 2013
Søren Ravn, Yeni Demokratlar'a katılır. Birgitte'ın göğsünde kanser öncesi lezyonlar bulunur. Torben hem TV1'de hem de evliliğinde zorluklarla karşılaşır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 17 Şubat 2013
Seçim kararının alınmasıyla Yeni Demokratlar'ın hızla hazırlıklara başlaması gerekir. Ameliyat ve tedavi sonrasında zorlanan Birgitte, televizyonda donup kalır.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2013
Birgitte hastalığını iş arkadaşlarına açıklar. Parti, yönetim kadrosunda bir köstebek olduğunu fark eder. Eşi, Torben'ın yaşadığı ilişkiyi öğrenir.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 03 Mart 2013
Yeni Demokratlar'ın seçim kampanyası iyi gider. Birgitte, Kruse'ye karşı yaptığı tartışmada müthiş bir performans sergiler. Torbe, TV1'de isyan eder.