Borgen

2. Sezon

Bölüm 1
Yayın Tarihi: 25 Eylül 2011
Afganistan'ı ziyaret eden Birgitte, Danimarka birliklerini ülkeden çekip çekmeme konusunda bir karar vermelidir. Eve döndüğünde boşanma işlemlerini tamamlamakta zorlanır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 02 Ekim 2011
Birgitte'nin yeni AB komiserini ataması, bir güç mücadelesine yol açar. Kasper yeni sevgilisinin yanına taşınır, ama eski sevgilisini hâlâ unutamamış gibidir.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2011
İşçi Partisi genel başkanı Bjørn Marrot'un son dakika kararı, Birgitte'nin sunmaya hazırlandığı büyük reformları tehlikeye düşürür. Phillip şoke edici bir açıklama yapar.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 16 Ekim 2011
Bjørn Marrot'un ayrılışıyla Troels Höxenhaven geçici başkanlığa seçilir. Bir Danimarka gemisinin Somali açıklarında kaçırılmasıyla Höxenhaven sahneyi Birgitte'den çalar.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 23 Ekim 2011
Hükûmet çevre reformu konusunda müzakere ederken Birgitte evde, kızı Laura ile uğraşmak zorundadır. Katrine şaşırtıcı bir iş teklifi alır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 30 Ekim 2011
Özgürlük Partisi lideri Saltum, tartışmalı bir önerge sunar. Birgitte ve Phillip, Laura'nın tedavisi üzerine tartışır. Kasper, Katrine'ye açılır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 06 Kasım 2011
Birgitte'nin kabinesindeki çatlak büyümeye devam eder. Joachim Crohne, Birgitte'den Afrika ülkesi Kharun'da yaşanan bir anlaşmazlıkta ara buluculuk yapmasını ister.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 13 Kasım 2011
Kuzey ve Güney Kharun arasındaki görüşmeler sırasında tüm gözler Kopenhag'a çevrilir. Ama iki taraf hızla anlaşmazlığa düşer. Laura iyileşme sürecinde bir gerileme yaşar.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 20 Kasım 2011
Laura'nın durumu kötüleşince Birgitte sürpriz bir karar alır. İlişkilerini gizleyen Kasper ve Katrine, işteki sorunlarla uğraşır.