Galip Tekin'in fantastik dünyası, her hafta bambaşka hikayeler ve farklı oyuncularla ekrana geliyor. Galip Tekin'in dergilerinde yayınlanmış öykülerinden yola çıkarak hazırlanan hikayelerin anlatıcısı ise; Hayko Cepkin.
Öldürme Üzerine
Bölüm 1
/Öldürme Üzerine
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2012
Paraya para demeyen Sinan, yine ‘fantezi’ arayışında bir gece katil olmanın sınırlarında dolaşır. Aklında kim bilir ne çılgınlıklar vardır. Ama Gece karanlık ve bilinmezlerle doludur... Sinan yolda garanti gözüyle baktığı Sibel’i kaprisleri yüzünden kaybedince, yolu tesadüfen Müge’nin intihar teşebbüsüne çıkar. Ve gece uzundur. Av ve Avcı artık yer değiştirmek üzeredir. “ Çünkü gecenin en karanlık olduğu an, sabahın da en yakın olduğu andır...”
Fazilet
Bölüm 2
/Fazilet
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2012
2 kız çocuğu babası olan Nazif muhasebeci olarak çalışmaktadır. Patronu kadındır ve hayatta her sıkıntıyı kadınlardan çekmiş olduğunu düşünür. Büyük kızı evden kaçtıktan sonra karısını da tımarhaneye kapatmıştır. Şimdiye kadar yaşadığı şeylerin acısını küçük kızı Fazilet’ten çıkarmaktadır. Ama hayat onun için hiç beklenmedik bir anda değişecektir.
Benim Güzel Sevgilim
Bölüm 3
/Benim Güzel Sevgilim
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2012
Reklamcı olan Ergün Hayal Dünyasını işe yansıtan başarılı bir gençtir. Ancak bu başarı esnasında özel hayatında yolunda gitmeyen bir şeyler vardır. Bu yoğun tempoda bir gün hayatı birden değişiverir.
Karabüyü Kadriye
Bölüm 4
/Karabüyü Kadriye
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2012
Hayatlar ilginç tesadüflerle kesiştiği bir vakit kimsenin denemeye cesaret bile edemeyeceği bir yöntemle Kadriye ya Alper’i yeniden elde edecek ya da tamamen kaybedecektir.
Gözlük
Bölüm 5
/Gözlük
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2012
Yıllar önce kaçıp, İstanbul'un arka sokaklarında kendi hayatını kuran biri. Kurduğu hayat, yürüdüğü yol onun hayallerini teğet bile geçememiştir. Rahmine düşen can ona hayat ışığı olurken, o hiç bilmediği bir intikamın kurbanı olacaktır… Hem de acı bir tesadüfle.
Öldür Beni
Bölüm 6
/Öldür Beni
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2012
Bir yıl önce Zuhal isminde bir kızla tanışır. Selçuk kızda bir gariplik olduğunu fark eder. Bu Selçuk’un ilgisini çekmiş ve merakını giderme arzusu oluşturmuştur. Selçuk’un merakı, içini yiyip bitiren bir kurt gibidir. Selçuk görülmesi istenmeyenleri görmüştür. Bu olay onu esrarengiz bir hikayenin içinde bırakır.… Bir yıl sonra ise kendisini hiç beklemediği bir hal içerisinde bulur…
Kontrolsüz
Bölüm 7
/Kontrolsüz
Yayın Tarihi: 25 Mayıs 2012
Genç ve güzel bir kadın olan Melisa aynı zamanda yetenekli bir polistir. Şehirdeki cinayetler kontrolsüz yetenek transferleri yüzünden gün geçtikçe artmaktadır. Olayları çözmekte kendine has yöntemleri olan Melisa, yardımcısı Enis ile birlikte bir olaydan diğerine koşmaktadır. Bu koşuşturmaca sırasında yeni bir seri katil ortaya çıkar. İşin ilginç yanı bu bir kopya cinayet olayıdır. Çünkü Melisa asıl seri katili aylar önce etkisiz hale getirmiştir. Melisa bu olayı çözmek için yeteneklerini sonuna kadar kullanmak zorunda kalacaktır.
4 Dakika
Bölüm 8
/4 Dakika
Yayın Tarihi: 03 Haziran 2012
Fabrika İşçisi. Kumar düşkünü. At yarışı, barbut vs. Kumar yüzünden borcu dağları aşmış bir adam. Başı belada. Karısı, iki çocuğunu alıp baba evine dönmüş. Borçlarından kurtulup, karısını geri kazanabilmek için, patronunun teklifiyle son bir kumara kalkışır.
Rakkase
Bölüm 9
/Rakkase
Yayın Tarihi: 10 Haziran 2012
Yirmili yaşlarda genç, güzel bir çingene kızı. Ormanın kıyısında yaşlı ninesiyle yaşar. Hayatta varoluş sebebi, her dolunayda ortaya çıkan canavarı dansı ve güzelliğiyle etkilemektir.
Şanssız
Bölüm 10
/Şanssız
Yayın Tarihi: 17 Haziran 2012
Profesyonel hırsız.. Dünyanın en şanslı hırsızı da denebilir. Şansını, küçükken babasının götürdüğü bir üfürükçüden aldığı söylenir. Üfürükçü üfürürken tek bir şart koşmuştur: “Kan dökmeyeceksin!”. Onun bu sözünü bu yaşa kadar tutmuş, kan dökmemek için sivrisinek bile öldürmemiş, semeresini de görmüştür. Ta ki o meş’um güne dek..