Tehdit mektupları, tuhaf komşular ve korkutucu olaylar... Hayallerinin evine taşınan bir ailenin bir kâbusu devraldıklarını fark etmesi fazla uzun sürmeyecektir.
Hoş Geldiniz Dostlar
Bölüm 1
/Hoş Geldiniz Dostlar
Yayın Tarihi: 13 Ekim 2022
Hayallerindeki eve taşınan Brannock ailesi, çok geçmeden gizemli birinden bir tehdit mektubu alır ve hiç beklenmedik acı bir kayıp yaşarlar.
Kan Adağı
Bölüm 2
/Kan Adağı
Yayın Tarihi: 13 Ekim 2022
Özel dedektif tutan Dean, yaşadıklarının sarsıntısını henüz atlatamamış olan evin eski sahibiyle konuşur. Nora ve çocuklar bir motele taşınır.
Götterdämmerung
Bölüm 3
/Götterdämmerung
Yayın Tarihi: 13 Ekim 2022
Mahallede yaşanan trajedinin ardından şüpheliler listesi daralır. Karen, Nora'ya bir çıkış yolu gösterir. Eve gelen tuhaf biri, Dean'e Dördüncü Dönüşüm'den bahseder.
Beni Gözleyen Biri
Bölüm 4
/Beni Gözleyen Biri
Yayın Tarihi: 13 Ekim 2022
Dean evin tarihini derinlemesine araştırır. Theodora, Dakota'nın tedirginlik verici ekran ismini öğrenir. Ellie'nin gizli ilişkisi ortaya çıkar.
Occam'ın Usturası
Bölüm 5
/Occam'ın Usturası
Yayın Tarihi: 13 Ekim 2022
Nora, onu korkutup evi satmasını sağlamak için mektupları Dean'in yazdığını düşünür ama yapılan DNA testi şaşırtıcı bir sonuç verir. Yüklenici firma evin bodrumunda bir şey bulur.
Alaca Karanlık
Bölüm 6
/Alaca Karanlık
Yayın Tarihi: 13 Ekim 2022
Dean ve Nora içinde birinin yaşadığı gizli bir oda bulur. Theodora, Roger Kaplan hakkında merak uyandırıcı bilgiler paylaşır. Aile önemli bir karar verir.