46 Yok Olan

1. Sezon

Bölüm 1
Yayın Tarihi: 27 Mart 2016
Uzun süredir komada olan kız kardeşini uyandıracak bir ilaç geliştirmeyi uman genetik mühendisi Murat, ayahuasca'nın etkilerini araştırmak için bir şaman ayinine katılır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2016
Murat'ın hatırlamadığı saatlerde yaşanan olaylar ortaya çıkar. Polis, cesedi bulunmadan önce Ayhan'ı gören son kişileri sorgular.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2016
Selin, sakladığı sırrı ima eden bir mesaj alır. Murat, Ayhan'ın kalp naklini yapması planlanan doktoru bulur.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2016
Zorla hastaneye yatırılan Murat, amcasına gizli bir ameliyathaneye alındığını ve burada babasının neden öldürüldüğünü öğrendiğini anlatır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2016
Murat'ın deneysel ilacını kendi üzerinde denemeye karar veren Ceyla'nın karakteri büyük bir değişimden geçer. Ceyla, Murat'ı evinde ziyaret eder.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2016
Selin, kendisine mesaj bırakan kişiyi gösteren güvenlik kamerası kayıtlarını ele geçirir. Murat, kendisini babasının katiliyle buluşmaya davet eden bir telefon alır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2016
Murat'ın ikinci kişiliği, gece kulübünde öğrencilerinden birinin erkek arkadaşıyla kavga ettiğini görür ve sorunu kendi başına çözer.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 2016
Salim ve Ferit, Murat'ın arabasındaki cesetle arasında bağlantı kurabilecek tüm izleri silmesine yardım eder. Doğan, Utku'nun annesine onun ölümündeki rolünü itiraf eder.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 27 Mayıs 2016
Murat uyandığında evinde bir ceset ve temizlik ekibi bulur. Ancak temizlik ters gider. Ezo, uykusunda yabancı dilde bir şeyler tekrarlamaya başlar.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 03 Haziran 2016
Yıldız, Vecdi ve Süha'ya gereğinden fazla şey bilen Doğan'ı öldürme emri verir. Murat'ın tuhaf davranışlarından şüphelenen Selin, kovulan doktor Ömer'i bulur.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 10 Haziran 2016
Ceyla, ilacı kullandığında yaşadıklarını hatırlayabilmesi için Murat'ı hipnotize eder. Murat, babasının öldürülmesi emrini veren kişiyle temas kurmanın yolunu bulur.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 17 Haziran 2016
Ezo, uykusunda Ceyla ile konuşmak ister ve ondan gerçekleştirilmesi çok zor bir talepte bulunur. Murat, babasının ölümü ve Yıldız arasındaki bağlantıyı öğrenir.