46 Yok Olan
46 Yok Olan’da, kız kardeşini hayata döndürmek için bir bilim insanının kendini kobay olarak feda etmesi, büyük çabalar harcaması ve sonunu kimsenin tahmin edemeyeceği bir yolculuğa çıkışının hikayesi işleniyor.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 27 Mart 2016
Uzun süredir komada olan kız kardeşini uyandıracak bir ilaç geliştirmeyi uman genetik mühendisi Murat, ayahuasca'nın etkilerini araştırmak için bir şaman ayinine katılır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2016
Murat'ın hatırlamadığı saatlerde yaşanan olaylar ortaya çıkar. Polis, cesedi bulunmadan önce Ayhan'ı gören son kişileri sorgular.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2016
Selin, sakladığı sırrı ima eden bir mesaj alır. Murat, Ayhan'ın kalp naklini yapması planlanan doktoru bulur.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2016
Zorla hastaneye yatırılan Murat, amcasına gizli bir ameliyathaneye alındığını ve burada babasının neden öldürüldüğünü öğrendiğini anlatır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2016
Murat'ın deneysel ilacını kendi üzerinde denemeye karar veren Ceyla'nın karakteri büyük bir değişimden geçer. Ceyla, Murat'ı evinde ziyaret eder.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2016
Selin, kendisine mesaj bırakan kişiyi gösteren güvenlik kamerası kayıtlarını ele geçirir. Murat, kendisini babasının katiliyle buluşmaya davet eden bir telefon alır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2016
Murat'ın ikinci kişiliği, gece kulübünde öğrencilerinden birinin erkek arkadaşıyla kavga ettiğini görür ve sorunu kendi başına çözer.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 2016
Salim ve Ferit, Murat'ın arabasındaki cesetle arasında bağlantı kurabilecek tüm izleri silmesine yardım eder. Doğan, Utku'nun annesine onun ölümündeki rolünü itiraf eder.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 27 Mayıs 2016
Murat uyandığında evinde bir ceset ve temizlik ekibi bulur. Ancak temizlik ters gider. Ezo, uykusunda yabancı dilde bir şeyler tekrarlamaya başlar.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 03 Haziran 2016
Yıldız, Vecdi ve Süha'ya gereğinden fazla şey bilen Doğan'ı öldürme emri verir. Murat'ın tuhaf davranışlarından şüphelenen Selin, kovulan doktor Ömer'i bulur.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 10 Haziran 2016
Ceyla, ilacı kullandığında yaşadıklarını hatırlayabilmesi için Murat'ı hipnotize eder. Murat, babasının öldürülmesi emrini veren kişiyle temas kurmanın yolunu bulur.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 17 Haziran 2016
Ezo, uykusunda Ceyla ile konuşmak ister ve ondan gerçekleştirilmesi çok zor bir talepte bulunur. Murat, babasının ölümü ve Yıldız arasındaki bağlantıyı öğrenir.