Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt'in Eruh ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki Aile Destek Merkezinde (ADEM) faaliyet yürüten kadın kursiyerler, el işi ürünlerden oluşan sergi açtı.

        Eruh Çok Programlı Lisesindeki serginin açılışına katılan Eruh Kaymakamı Hacı Kerim Meral ve AK Parti Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, kursiyerlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Meral, yaptığı açıklamada, kadınların üretime katılmasının hem bireysel hem de toplumsal gelişim açısından büyük önem taşıdığını belirterek, sergilenen ürünlerin sanatsal ve ekonomik değerine dikkati çekti.

        Sergide, tekstil ürünleri ve hediyelik eşyalardan oluşan el eşi ürünler sergilendi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
        Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa