Siirt'te 86 derslikli 5 okul ile öğretmenevi inşa edilecek
Siirt'te 86 derslikli 5 okul ile 120 yataklı öğretmenevi inşa edilecek.
Siirt'te 86 derslikli 5 okul ile 120 yataklı öğretmenevi inşa edilecek.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Kemal Kızılkaya'nın girişimleriyle Siirt'e eğitim yatırımları kazandırılıyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Kızılkaya, kentte 86 derslikli 5 okul ile 120 yataklı öğretmenevinin yapılacağını belirtti.
Toplam yatırım bedelinin yaklaşık 1 milyar lira olduğunu aktaran dile getiren Kızılkaya, yatırımlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e, AK Parti Siirt Milletvekilli Mervan Gül'e ve AK Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan'a teşekkür etti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Siirt
Nöbetçi Eczaneler