Siirt'te polislerin çocuklara sosyal deney çalışmasında renkli görüntüler ortaya çıktı
Siirt'te polisler, çocukların duyarlılığını ölçmek amacıyla hazırladığı sosyal deney çalışmasını klip haline getirirken, ortaya renkli görüntüler çıktı.
İl Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya platformundaki hesabından paylaşılan klipte, polis ekipleri ellerinde peluş oyuncaklarla yürürken bu oyuncakları bilerek yere düşürdü. Bunu fark eden çocuklar, yerdeki peluş oyuncakları alıp polis memurlarına teslim etti. Polisler ise iyilik gösteren çocuklara bu oyuncakları hediye ederek onları sevindirdi. O anlar kayıt altına alınırken renkli görüntüler ortaya çıktı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Siirt
Nöbetçi Eczaneler