Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Settar Tanrıöğen, bir operasyon daha geçirdi! Settar Tanrıöğen kimdir, kaç yaşında? - Son dakika magazin haberleri
        • 1

          'Kızılcık Şerbeti'nde 'Abdullah' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen, cuma günü beyin kanaması geçirmişti. Hastaneye kaldırılan Tanrıöğen, acilen ameliyata alınmış, ünlü oyuncunun ameliyatı başarılı geçmişti.

        • 2

          'Kızılcık Şerbeti'

          Habertürk'ün edindiği bilgilere göre; Settar Tanrıöğen, küçük bir operasyon geçirmişti. Sağlık durumu iyi olan Tanrıöğen, bilinci açık bir şekilde hastanede kontrol altında tutulduğu ifade edilmişti. Ünlü oyuncu, sağlık durumunu merak eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etmişti.

        • 3

          'Kızılcık Şerbeti'

          Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili özel hastanenin başhekimi Dr. Engin Çakmakçı açıklamada bulunmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:Hastamız Settar Tanrıöğen bir haftadan beri üst solunum yolu enfeksiyonu şikâyetlerinin yanı sıra hareketlerde ve konuşmada yavaşlama ve ara sıra kısa süreli bilinç bulanıklığı ile 26 Ocak 2024 Cuma günü saat 20.45'te hastanemize başvurdu. Yapılan muayene ve tetkikleri sonucunda beyin damarlarından birinde anevrizma kanaması saptanmıştır. Bu tanı üzerine yapılan ameliyatla kanamaya yol açan anevrizma başarılı bir şekilde kapatılmıştır. Hastamız işlem sonrasında tekrar yoğun bakıma alınmıştır. Sanatçı Settar Tanrıöğen'in hastanemize gelişinde olduğu gibi bilinci açık bir halde yoğun bakım servisimizde izlenmeye devam edilmektedir.

        • 4

          Settar Tanrıöğen, beyninde oluşan sıvı nedeniyle yaklaşık bir buçuk saat süren bir operasyon daha geçirdi. Ünlü sanatçının tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.

        • 5

          'Kızılcık Şerbeti'

          'Kızılcık Şerbeti'nde Settar Tanrıöğen'in canlandırdığı 'Abdullah', dizinin cuma akşamı yayınlanan bölümünde, şirketin yönetim kurulu başkanlığının elinden alınmasından sonra kalp krizi geçirdi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa