Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eyyübiye Belediyesi Gecekondu Müdürlüğüne bağlı ekipler, İmar Barışını fırsat bilerek hazine arazisi üstünde kaçak yapı yapmak isteyenlere göz açtırmıyor.

        İmar barışı sonrası fırsatçılık yapıp kaçak yapı yapmak isteyenler Eyyubiye Belediyesi yıkım ekiplerinin müdahalesiyle karşılaşıyor. İmar barışı sonrası hazineye ait alandaki 14 kaçak yapının yıkımı gerçekleşti.

        Eyyübiye Belediyesine bağlı Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü yıkım ekipleri, Küçükhan Büyükhan ve Çamurlu Mahallelerin de imara girmiş hazine arazileri üzerindeki kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi. Eyyübiye Belediyesi’ne bağlı Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü yıkım ekipleri Küçükhan Büyükhan ve Çamurlu Mahallelerin de bulunan hazineye ait arsa üzerine inşa edilen 14 yapının yıkımı gerçekleştirildi.

        Kaçak yapıya geçit vermeyen Eyyübiye Belediyesi, hazine arazisi, yeşil alan ve belediyeye ait alanlarda yapılan kaçak yapıları bir bir yıkmaya devam ediyor. Küçükhan mahallesinde 4 kaçak yapının yıkımını gerçekleştiren Eyyübiye Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü yıkım ekipleri bu kez Çamurlu Büyükhan ve yine Küçükhan Mahallelerin de 14 kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdiler. Mahallelerde hazineye ait arsa üzerine inşa edilen yapıların yıkımına Eyyübiye Belediyesi kaçak yapıyla mücadele ekibi, Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, çevik kuvvet ve jandarma katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa