Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2022 yılında 320 açık kalp ameliyatı gerçekleştirildiği belirtildi.

        Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahi Sorumlu Hekimi Uzm. Dr. Mustafa Abanoz, önceki yıllara nazaran hastanede açık kalp ameliyatı işlemlerinde büyük bir artışın olduğunu belirtti.

        Hastanenin sevk eden değil sevk alan bir hastane konumuna geldiğini ifade eden Abanoz, 2022 yılında yaklaşık 320 açık kalp ameliyatı yaptıklarını ve bölge illerin cazibe noktası haline geldiklerini kaydetti.

        Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Dr. Ziya Bağış ise hastanenin sadece Şanlıurfa ve Güneydoğu Anadolu Bölgesine değil, tüm Türkiye ve komşu ülkelere ileri düzey hizmet veren bir merkez olması adına çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa