Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA’da jandarmanın silah kaçakçılığına yönelik, dron destekli operasyonunda 22 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bozova, Viranşehir ve Siverek ilçelerinde silah kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şüphelilerin yakalanması amacıyla çalışma başlattı. Ekipler, 24 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Dron destekli baskınlarda, tarlada taşların altına gizlenmiş ve evdeki çamaşır sepetinin içerisinde suikast silahı olarak bilinen 1 makineli tabanca, 8 tüfek, 2 ruhsatsız tabanca, 13 ruhsatsız av tüfeği, çok sayıda şarjör ve 2 bin 671 farklı çap ve ebatlarda fişek ele geçirildi. Silah ve mühimmatlara el koyan jandarma, 22 şüpheliyi gözaltına aldı.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
        Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa