Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)ŞANLIURFA´da cep telefonu ve elektronik malzemelerinin satışının yapıldığı 50 yıllık Kapaklı Pasajı, yıkılma tehlikesine karşın mühürlendi. İş yerlerini açmak isteyen esnaf polis tarafından pasaja alınmadı.

        Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin vurduğu iller arasında yer alan Şanlıurfa´da riskli binaların yıkımları devam ederken, hasarlı ev ve iş yerlerinde ise çalışmalar sürüyor. Kentin en işlek caddesinde bulunan Uzak Doğu ülkelerinden getirilen elektronik ve cep telefonlarının satışının yapıldığı 50 yıllık Kapaklı Pasajı, depremde hasar gördüğü yapılan kontrollerle ortaya çıktı. Yaklaşık 200 iş yerinin bulunduğu kolon ve kirişlerin kesildiği pasajda yarıklar ve çatlakların olması riskiyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği ekiplerince yürütülen hasar tespit çalışmasının ardından mühürlendi. Kapaklı Pasajı´nda geniş güvenlik önlemleri alan polisler, esnafın içeri girmesine izin vermezken, etrafı güvenlik şeridiyle kapatıldı. Esnafın bir kısmı iş yerlerine girmek isterken, bazıları ise yıkıma karşın dükanlarını boşaltarak kapılarına kilit vurdu. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Şanlıurfa Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL

        2023-02-23 13:18:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa