Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Siverek ilçesinde yaşayan bir grup engelli vatandaş tarafından kurulan Siverek Engelliler Derneği'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

        Derneğin açılışında konuşan ilçe Kaymakamı Vural Karagül, Devletin tüm imkanlarını kullanarak engelli insanların yanında olacaklarını belirterek, derneğin hayırlı olmasını diledi.

        Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, belediye olarak her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek, engelli kardeşlerinin engellerini aşacak projeler geliştirip onların daha aktif bireyler olması amacıyla çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

        Dernek Başkanı Feridun Şenateş de ilçede yaklaşık 6 bin 500 engellinin yaşadığını belirterek, derneğin açılışında desteğini esirgemeyen Siverek Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
        Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa