Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin belediye tarafından yapılan yatırımları yerinde incelemeye devam ediyor.

        Sabahın ilk saatlerinde Büyükşehir Belediyesi’ne ait Doğal Taş Üretim Fabrikasına giderek yapılan çalışmaları inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Başkan Zihni Şahin, buradaki üretimin Samsun’un her yerinde kullanıldığını hatırlattı. Kent mobilyalarının büyük bir kısmının taştan çıkarıldığını da söyleyen Şahin, “Tonlarca ağırlıktaki kayalar Büyükşehir Belediyemize ait Doğal Taş Üretim Fabrikamızda adeta bir nakış gibi işleniyor. Böylelikle hem şehrin doğal parke ile dekoratif taş ihtiyacını karşılıyoruz hem de istihdam ve tasarruf sağlıyoruz. Türkiye’nin birçok şehrine de örnek olan bu fabrika da akla gelebilecek her türlü şehir mobilyası yapılabiliyor. İşçilerimizin büyük emekleriyle ortaya çıkan bu eserler Samsun’umuzun güzelliğine güzellik katıyor” dedi.

        Kışla Mahallesi’ne doğalgaz müjdesi

        Başkan Şahin, taş ocağı ziyaretinin ardından Kışla Deresi üzerinde gerçekleştirilen ıslah çalışmalarını inceledi. Bölgede yaşayan binlerce vatandaşın sorununa neşter vurulduğunu, çalışmalar tamamlandığında doğalgaz sorunun ortadan kalkacağını vurgulayan Başkan Şahin, “Kışla Deresi'nde devam eden dere ıslah çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Vatandaşlarımız rahat olsun. Çalışmalarımızı en kısa sürede nihayete erdirip bölgedeki doğalgaz sorununun çözümü için gereken ne ise yapılacaktır” açıklamalarında bulunarak çevrede yaşayan vatandaşlara doğalgaz müjdesi verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa