Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ladik ilçesinde belediye tarafından uzak mahallelere servis hizmeti uygulaması başladı.

        Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal, yaptığı açıklamada, ilçelerinde 2023 yılında söz verdikleri servis uygulamasını hizmete almaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

        İlçedeki otogar kavşağından saat 07.20'de hareket edecek servis aracının güzergah üzerindeki Ladik Ambarköy, Akçansa Çimento Fabrikası ve mahallelere uğrayarak TOKİ konutlarındaki vatandaşlara da hizmet vereceğini aktaran Topal, "Saat 17.10'a kadar günde 5 defa düşündüğümüz servis uygulaması, vatandaşlarımızın taleplerine göre güncellenecek. İlçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun."’ ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
        Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa