Samsun'da denizde kaybolan kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Samsun'un Atakum ilçesinde denizde kaybolan kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
Samsun'un Atakum ilçesinde denizde kaybolan kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
Cumhuriyet Mahallesi Çobanlı İskelesi üzerinden bir kişinin denize düştüğü ihbarı üzerine Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şubesi ile Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri harekete geçti.
Mümin E. (32) olduğu belirlenen kişiyi bulmak için deniz altı ve üstü arama kurtarma çalışmalarının yanı sıra dron destekli havadan da arama yürütüldü.
Yaklaşık 40 dakikalık çalışmanın ardından Mümin E'nin cansız bedeni ekipler tarafından Çobanlı İskelesi'nin yaklaşık 100 metre açığında bulundu.
Cenaze, otopsi için Adli Tıp Samsun Grup Başkanlığına kaldırıldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Samsun
Nöbetçi Eczaneler