Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'da Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda ve Gençlik Merkezi'nde açılan kurslarda yapılan ürünlerin yer aldığı "Öğrencinin el emeği" sergisi açıldı.

        Cumhuriyet Meydanı'nda açılan sergide üniversite öğrencilerin resim, çanta ve örgü gibi el sanatları dalında yaptığı eserler sergilendi.

        Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında üniversite öğrencilerinin dahil olduğu bir dizi program düzenlediklerini söyledi.

        Uluslararası öğrencilerinde yaptığı eserlerin sergileneceğini dile getiren Dereci, sergiyi 2 gün boyunca Samsun halkının gezebileceğini ifade etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
        Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa