Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun’un Atakum ilçesinde silahlı saldırıda 1 kişi bacağından vurularak yaralandı, olayın şüphelisi suç aletiyle birlikte yakalandı.
        Olay, Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi Bornova Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.Ş. (46) tabancayla ateş açarak E.C.’yi (47) her iki bacağının 4 yerinden yaraladı. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken, olaydan sonra kaçan silahlı saldırgan polis tarafından suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
        Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa