Samsun merkezli 5 ilde dolandırıcılık operasyonu: 12 gözaltı
Samsun merkezli 5 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı.
İnternet üzerinden sahte sitelerde ürün satışı yapıp ödeme alıp ürün göndermeyen ve ayrıca ev ilanı vererek kapora alan kişilere yönelik nitelikli dolandırıcılık soruşturması kapsamında, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Samsun merkezli Mersin, İstanbul, Antalya ve Gaziantep’te eş zamanlı operasyon düzenledi. Çalışmalar sonucunda toplam 12 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
Soruşturmada Samsun’da B.C.K. (23), B.S. (26) ve B.İ. (21); Mersin’de S.C.H. (27), U.D. (45), M.E. (29) ve Z.E. (23); İstanbul’da A.C.K. (21), H.G. (41) ve F.A.G. (26); Antalya’da E.D.U. (20); Gaziantep’te ise B.B. (32) hakkında işlem yapıldı. Halkında işlem yapılan B.İ., U.D., M.E.’nin başka bir suçtan cezaevinde bulundukları, Z.E.’nin Mersin’de, B.B.‘nin ise Gaziantep’te ifadelerinin alındığı öğrenildi.
Samsun Siber Suçlar Şube Müdürlüğünde sorguları tamamlanan 7 kişi ise bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Samsun
Nöbetçi Eczaneler