Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun’un İlkadım Belediyesi ile yetkili sendika arasında sosyal denge tazminat sözleşmesi imzalandı.

        İlkadım Belediyesi ile Belediye ile Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEMBİRSEN) arasında sosyal denge tazminat sözleşmesi yenilendi. İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz ve sendikanın Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli tarafından imzalanan sözleşme ile belediye memurları yeni kazanımlar elde etti.

        "Personelimize hayırlı olsun"

        İmza töreninde konuşan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Belediyemiz ile BEMBİRSEN arasında Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’ni imzaladık. Şehrimize hep birlikte hizmet ettiğimiz çalışma arkadaşlarımız ve aileleri için hayırlı olmasını diliyorum. Çalışanlarımızın refahı ve mutluluğu bizler için değerli ve kıymetlidir. İlkadım Belediyesi olarak kocaman bir aileyiz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak, hemşehrilerimizin her anında hep yanlarında olmak için var gücüyle çalışan personellerimize teşekkür ediyorum" dedi.

        Sosyal denge sözleşmesi imza töreni, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
        Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa