Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ferizli Belediyesince bu yıl 3'üncüsü düzenlenen "Ferizli Tarım Festivali" sona erdi.

        Yöresel yemek çeşitlerinden el sanatları ve giyime, hediyelik eşyalardan tarım aletlerine kadar birçok standın açıldığı etkinliğe vatandaşlar ilgi gösterdi.

        AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ve beraberindeki heyet, Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata eşliğinde festival alanını gezdi.

        İnci, ziyarette yaptığı açıklamada, 3 dönem Hendek Belediye Başkanlığı yaptığını anımsatarak, "Belediye başkanlarının ne kadar zor şartlar altında görev yaptıklarını biliyorum. Bunun için başkanlarımızın çalışmalarına, projelerine her zaman destek vermeye çalışıyorum. Tüm belediye başkanlarımıza kolaylıklar diliyorum." dedi.

        Ata da festival boyunca kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere ve sponsorluk katkısı veren esnafa teşekkür ederek, "Festivalimizin bundan sonra belediyemiz tarafından geleneksel olarak yapılması için çalışmalarımıza başlıyoruz." diye konuştu.

        İlçede 20 Eylül Cuma günü açılışı yapılan festival, halk konseriyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa