Sakarya Emniyeti zehir tacirlerine göz açtırmıyor: 7 gözaltı
Sakarya'da emniyet ekiplerince uyuşturucu maddeler ile mücadele çerçevesinde gerçekleştirilen operasyonlarda 7 şahıs gözaltına alındı.
Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde gerçekleştirilen operasyonlarda 7 şahıs gözaltına alındı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda 9 parça halinde 4.39 gram sentetik cannobinoid maddesi, 6 parça halinde 1.77 gram metamfetamin maddesi, uyuşturucu paketleme de kullanılan folyo, 185 gram sentetik cannobinoid yapımında kullanılan aseton maddesi, 1 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslardan bir tanesinin sevk edildiği adli mercilerce tutuklandığı bildirildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Sakarya
Nöbetçi Eczaneler