Yönetmen Vuslat Saraçoğlu Sakarya'da sinemaseverlerle buluştu
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri, "Bildiğin Gibi Değil" film gösterimi ve söyleşi programıyla devam etti.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri, "Bildiğin Gibi Değil" film gösterimi ve söyleşi programıyla devam etti. Filmin çıkış noktasının ortak geçmişin farklı hatırlatma biçimleri olduğunu belirten Saraçoğlu, bu temayı kardeşlik olgusu üzerinden ele aldığını ifade etti. Kardeşliğin derin bir düşünme alanı sunduğunu kaydeden Saraçoğlu, "Kardeşlik çok girift bir yapı. Kaç kardeş olduğunuz, kaçıncı kardeş olduğunuz ve cinsiyet dağılımı gibi faktörler kişilik yapılarında belirleyici oluyor. Üstelik her kardeş, aynı ebeveynlerden farklı bir annebabalık deneyimi yaşayabiliyor. Filmin türü dram olsa da içinde barındırdığı bir mizahi ton da var. Hayatta mizah ve dram iç içe ve bu ikisini beraber sunmak konuları daha boyutlu kılıyor" dedi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Sakarya
Nöbetçi Eczaneler