Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Pazartesi kargolar açık mı, kapalı mı? PTT Kargo, Sürat Kargo, Aras Kargo ve MNG Kargo çalışma saatleri: 8 Nisan 2024 kargolar çalışıyor mu, dağıtım yapacak mı?
        • 1

          8 Nisan kargo çalışma durumu gündeme geliyor. PTT Kargo, Sürat Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo çalışma saatleri merak konusu olurken Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıkarıldı. Arife günü öncesindeki 8 Nisan Pazartesi'nin idari izin sayılması ile bayram tatil 9 gün oldu. Pazartesi kargolar açık mı? 8 Nisan kargolar çalışıyor mu, PTT Kargo, Sürat Kargo, Aras Kargo, MNG Kargoda dağıtım olacak mı?

        • 2

          8 NİSAN KARGOLAR AÇIK MI?

          9 günlük idari izin kapsamında kamu kurumları ve kuruluşları 8 Nisan Pazartesi kapalı olacak. Normalde kargo şirketleri çalışacak ancak PTT kargo ve şubeleri devlet kurumu olduğundan 8-9 Nisan'da hizmet veremeyecek. Kargo firmalarının müşteri hizmetlerine bağlanarak bayram öncesinde teslimat yapılıp yapılmayacağı sorgulanabilir.

          BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN, 9 GÜN MÜ OLACAK?

          Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram tatili ile ilgili şunları söyledi;

          Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan'da başlayacak bayram tatilinde 1,5 günlük sürede idari izinli sayılacağını kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Salı günkü yarım günü ve pazartesini bayram tatiline ekleyerek 9 günlük bir vakit verdik. Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz.

        • 3

          RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

          2024 Ramazan Bayramı 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak ve 12 Nisan 2024 Cuma günü sona erecek.

          Ramazan Bayramı Arefesi - 9 Nisan Salı

          Ramazan Bayramı 1. Gün - 10 Nisan Çarşamba

          Ramazan Bayramı 2. Gün - 11 Nisan Perşembe

          Ramazan Bayramı 3. Gün - 12 Nisan Cuma

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa