Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

G.Saray derbide şansının yardımcı olduğu ilk golden sonra istediği gibi oynayarak maçı kazandı. İstese ve saygı duymasa 5 olurdu.

Mourinho, geldiğinden beri Lille ve G.Saray maçlarında çuvalladı. Göztepe - Kasımpaşa 2. yarıları da cabası. G.Saray derbisindeki mağlubiyet ile G.Saray - F.Bahçe arasındaki puan farkı 5'e çıktı diyoruz ama aslında 6 olması da muhtemel. Çünkü ikili averajda 2 farkı G.Saray cebine koydu. Diyelim ki son derece zayıf ligimizde G.Saray, bir Anadolu takımına takıldı. Gidip Seyrantepe'de de F.Bahçe 1-0 kazandı diyelim. Yine G.Saray önde.. Dolayısıyla bu ligde 6 puanlık fark daha 30 maç kalsa da şampiyonluk şansı yüzde 20-25'den fazla değildir.

Gelelim 'Gitme Sana Muhtacım' denilen ve transfer döneminde uçup kaçan yönetimine.. Geldiğinden beri kılık kıyafetinden duruşuna, fiziki halinden psikolojik görüntülerine kadar her haliyle eski Mourinho'yu mumla aratan teknik adam eğer tazminat kovalamıyorsa; bir an evvel kaçma planı yapmıyorsa yapılacaklar belli:

• F.Bahçe'nin 10 numarası savunmacı özellikleri ile öne çıkmaz. Oraya SKORER bir 10 numara alınmalı.

• En Nesyr belli ki büyük takım stresini kaldırabilecek biri değil. Mümkünse devre arasında takas yoluyla elden çıkarmaya bakmak lazım.

• En önemlisi Mourinho'ya bu andan itibaren Osayi / Mert Müldür - Çağlar / Becao - İrfan / Szymansi veya Tadic değişikliklerini yapması konusunda ısrar edilmesi lazım.

• Oğuz Aydın da iyi transfer Levent Mercan da. Mou'nun bu iki isme de dirsek yapma lüksü yok. Kendi aldırmadığı oyunculara karşı tavrını değiştirmesi istenmeli.

• Ve daha da önemlisi EĞER GİTMEK DEĞİL KALMAK İSTİYORSA asıl gelecek sezon için şimdiden çalışılıp bu durumun iletişiminin yapılması lazım.

Yönetim bu konularda 7. yılda hala aksiyon alamazsa 8. yıl için de ümit yok demektir.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Diğer Yazılar