Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Özel İçerikler Esin Övet Bu nasıl bir sezon finaliydi
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Aman Tanrımmm!!!

        Genç, yaşlı, muhafazakar, seküler demeden her kesimi her hafta ekran karşısına kilitleyen, Show TV'nin iki sezondur reyting rekorları kıran dizisi "Kızılcık Şerbeti" bir sezon finali yaptı, pir yaptı.

        Sezon boyunca hiçbir bölümde, tempoyu düşürmeyen, her hafta seyirciyi ters köşeye yatırmayı başaran "Kızılcık Şerbo" deyim yerindeyse, Cuma akşamı da ekranları yıktı geçti. Olan oldu, herkesin başına bir hal geldi. Evi terk eden mi dersiniz, camdan atlayan mı? Deliren mi? Gerçek yüzünü ortaya çıkaran mı? Yok yoktu sezon finalinde. Bundan böyle Ünal Ailesi "Daha da toparlanmaz" diyeceğim ama senaristler her defasında şaşırtmayı başarıyor. Ben şimdi bu yaz nasıl geçecek ve yeni sezon nasıl başlayacak onun düşüncesindeyim. Çünkü dizinin kahramanları nasibini aldı, dağıldılar, paramparça oldular. Kimisi diziden ayrıldı ya da ayrılmadı. Çünkü belli değil. Öyle bir sezon finali ile veda etti ki ekip yeni sezon da ne olacak muğlak!!! Fakat sezon finalinde hangi detayı yazayım, konuşalım, tartışalım bilemedim. Çünkü ailenin amcası Ömer yani Barış Kılıç'ın performansını mı, yoksa "Gelen gideni arattı" tadında yaptıkları ile "Yok artık" dedirten gelin Görkem yani Özge Özacar'ın ettiklerini mi, yazalım, konuşalım şaşırdım.

        Ömer yani Barış Kılıç'ın performansı o kadar iyiydi ki, kelimeler cümleler yetersiz kalır. Oscar'lık bir performans sergiledi. Arkadaşım, "Amcamla babam kavga ediyor gibi hissettim. Oturup ağladım" dedi inanın yadırgamadım. Çünkü gerçekten olay performans sergiledi.

        Zaman zaman Şerbo'yu izlerken, "Yok artık bu da olmaz" diyoruz fakat günümüzde bu tarz şeyler çok yaşanıyor. Şahit oluyoruz, duyuyoruz ya da gündüz kuşaklarında izliyoruz. Bazen daha fenaları normal hayatta yaşanıyor. En azından "Dizi" deyip geçiyoruz Kızılcık Şerbo'ya. Ama inanılmaz bir senaryo gerçekten. Ve kısacası sezon finali de çok iyiydi çok. Özellikle dizinin son 10 dakikasını üç kez izledim. Oyuncular adeta yaşadı, döktürdü.

        ***

        Kimseye güvenemeyecek miyiz?

        Biraz olsun, birkaç bölüm, unuttuğumuz şeyi hatırlatan Giray yine yeniden kuralı bozmadı ve sezon finalinde "Erkeklere güvenilmez" tadında noktayı koydu.

        Ne oldu şimdi arkadaş!!!

        Her erkek böyle kötü mü çıkacak?

        Az biraz güvenilir tipler de olsun yahu...

        Yeni sezon nasıl başlayacak, Giray neler yapacak bilinmez ama belli ki Doğa da üzülecek. Sıkıntı yaşayacak ve iki acılı eski eş bir araya gelecek gibi. Yani Doğa ve Fatih yaşadıklarından ders çıkartıp yine birlikte olmaya başlayacak gibi.

        ***

        Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım

        Kızılcık Şerbo'nun Kıvılcım'ı yani Evrim Alasya, Saba Tümer'in Youtube'deki programında "Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım" demiş.

        Ahhhh Kıvılcım, pardon Evrim ahhh. Biz de, biz de, sorma.

        Nedir "Erkek gibi davranan erkek";

        -Sözünün eri.

        -Korkmayan, yılmayan, sahiplenen.

        -Nazik, kibar.

        -Yalan söylemeyen.

        -Aldatmayan.

        -Kadına kibar davranan.

        Diye uzayıp gidiyor. Bizler böyle konuşunca yeni nesil; "Gerçekten var mıydı böyle tipler. Şu anda hiç öyle erkek yok" diyor fakat vardı hem de nasıl vardı. Hala da bir yerlerde var bu insanlar ben biliyorum.

        Yani umudumu tamamen kaybetmiş değilim hanımlar. Sizler de kaybetmeyin. Hepsi de bizleri kandıracak değil ya!!!