Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - OSMANİYE'nin Kadirli ilçesinde Gamze Çanakçı (16), babasının bulduğu yavru sincabı sahiplenip, büyüttü. Evin bir ferdi gibi olan sincap, hem doğada hem de evde yaşamını sürdürüyor.

        İlçeye bağlı Değirmendere köyünde hayvancılıkla uğraşan Aydın Çanakçı, küçükbaşlarını otlatırken, bitkin halde yavru sincap buldu. Çanakçı, sincabı evine getirip kızı Gamze Çanakçı'ya emanet etti. Çanakçı, sincabı günlerce elleriyle besledi. Ormanda yaşayan ve insanlardan uzak durmasıyla bilinen sincap, genç kızın sevgisiyle hem doğada hem de evde yaşamını sürdürmeye başladı. 3 aydan bu yana ev ortamına da alışan sincap, ailenin bir parçası haline geldi. Sincaba gözü gibi bakan Gamze Çanakçı, evlerinin yanında ona, özel bir yuva yaptı.

        Sincabın ismini 'Kınalı' koyduğunu belirten Çanakçı, "Ailemizden bir parça gibi oldu. Birkaç saat bile evden uzaklaşsa, üzülüyor ve onu özlüyoruz. Bana bir kardeş, bir eğlence oldu. Onunla zaman geçirmeyi çok seviyorum. Bazen doğaya gittiğinde 2-3 saat gelmiyor. Başına bir şey gelmesinden korkuyor, geri gelmesini bekliyoruz. Sağ salim geri geldiğinde çok mutlu oluyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa