Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Osmaniye'de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

        Tekin, beraberinde Vali Erdinç Yılmaz ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri ile Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki Cumhuriyet İlkokulu'nu ziyaret etti. Okuldaki çocuklara çanta hediye eden Tekin, onlarla fotoğraf da çektirdi.

        Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde eşi ve 2 çocuğunu kaybeden beden eğitimi öğretmeni Ayşe Örsdemir'i de evinde ziyaret eden Tekin, öğretmenle bir süre görüştü.

        Bakan Tekin, daha sonra Cebelibereket Konteyner Çarşı'daki esnafla buluştu, onlarla sohbet etti.

        Daha sonra Valiliği ziyaret eden Tekin, burada "Şeref Defteri"ni imzaladı.

        Bakan Tekin'in Vali Yılmaz ile görüşmesi basına kapalı gerçekleşti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
        Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa