Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye'de son bir haftada 121 asayiş olayında 105 şüpheli yakalanırken, çeşitli suçlardan aranan 33 kişi de adli makamlara sevk edildi.
        İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 915 Şubat tarihleri arasında kent genelinde asayişin sağlanmasına yönelik operasyonlar ve denetimler gerçekleştirildi. Bu kapsamda meydana gelen 121 asayiş olayıyla ilgili 105 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, 2 adet tabanca, 5 adet uyuşturucu hap, 837 gram bonzai, 55 şişe alkol, 66 kilo kaçak tütün ve 273 bin 400 adet makaron ele geçirildi.
        Aranan kişilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda ise ifadeye yönelik aranan 10 ve 05 yıl arası cezası bulunan 19 ve 510 yıl arası cezası bulunan 4 olmak üzere toplam 33 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi. Ekipler, halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
        Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa