Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’da 2019 yılında Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından orman köylüsüne toplam 3,5 milyon lira ORKÖY kredi ve hibe desteği sağlanacak.

        Orman köylüsünün hayat kalitesinin iyileştirilmesini, odunun yakıt maddesi olarak kullanımının ve ormanlara olan baskının azaltılması amacıyla ORKÖY tarafından yüzde 20’si hibe olarak verilen kredi miktarı bu yıl arttırıldı. Buna göre 2018 yılında 103 aileye süt sığırcılığı ve dış cephe mantolama alanında 2 milyon 534 bin 500 TL ORKÖY kredisi kullandırıldı. Bu yıl ise 100 aileye ekonomik amaçlı süt sığırcılığı, kat kalorifer sistemi, güneş enerjisi ile su ısıtma sistemleri, dış cephe mantolama alanlarında 3 milyon 500 bin TL ORKÖY kredisi kullandırılacak.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
        Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa