Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu Valisi Seddar Yavuz, Çatalpınar ilçesine bağlı Elmaköy Mahallesi şifa suyunda çay ocağı işleten ve aynı zamanda sosyal medyada sıkı takipçilerinden biri olan Mahmut Çetin’in oğlunun düğününe katıldı.

        Mahmut Çetin’in oğlunun düğün davetiyesini sosyal medyada gören Vali Yavuz, Elmaköy Mahallesi’ndeki düğüne katılarak, aileye hem sürpriz yaptı hem de mutluluklarına mutluluk kattı. Katıldığı düğünde vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Vali Yavuz, aileyi tebrik ederek yeni evlenen çifte hediye takdim etti ve mutluluk dileğinde bulundu.

        Vali Yavuz, katıldığı düğün merasiminde birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Mutluluklar paylaşıldıkça artar. Bizler kardeşiz, biriz, beraberiz. Acılarımız da sevinçlerimizde bir. Biz Millet olarak büyük bir aileyiz, elbette birbirimizin yanında olacağız. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayım. Vatandaşlarımızın hayır dualarını alabilmekten başka hiçbir beklentimiz yok. Makamlar lütuf olduğu kadar aynı zamanda da bir imtihandır” dedi.

        Düğüne katılan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Yavuz, “Biz insanlarımızın hayır, dualarına talibiz. Kardeşlerimizin mutlu günlerinde yanlarında olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyorum. Yeni evlenen kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Her zaman gönül almaya ve gönüllere girmeye talip olduğumuzu ifade ediyorum. Bu vesile ile bir kez daha vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

        Vali Seddar Yavuz ayrıca, uyguladığı “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Ordu’da 4 bin aileyi ziyaret edip, ihtiyaç ve sorunlarını tespit ederek, çözüme kavuşturduğunu da sözlerine ekledi.

        Oğlu Faruk Çetin’i evlendiren Mahmut Çetin ise Vali Seddar Yavuz’un sürprizinden dolayı çok şaşırdıklarını ve mutu olduklarını belirterek, “30 yıl devlette çalıştım, emekli olarak 20 yıla yakındır da serbest olarak çalışıyorum. Hayatım boyunca bu kadar mütevazı ve samimi bir Vali’ye rastlamadım. Düğünümüze davet etmeyi düşündüm ama fırsat bulamadım. Valimizin düğünümüze geleceğine hiç ihtimal vermemiştim. Bizleri çok mutlu etti, bu vesile ile ne kadar yüce gönüllü olduğuna bir kez daha şahit olduk. Ailem adına şükranlarımı sunuyorum. Ben ve ailem için ömür boyu unutamayacağımız güzel bir hatıra oldu” şeklinde duygularını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa