Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'da yaylada hayvan otlatırken kaybolduktan 5 gün sonra cansız bedeni gölette bulunan 13 yaşındaki çocuğun cenazesi toprağa verildi.

        Korgan ilçesine bağlı Absut Yaylası'nda 5 Eylül'de kaybolan ve dün gölette cesedi bulunan Emirhan Dolak'ın cenazesi, yakınları tarafından Ordu Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

        Belalan Mahallesi Yolağzı Camisi'ne getirilen Fatsa Anadolu Meslek Lisesi birinci sınıf öğrencisi Dolak için öğle vakti cenaze töreni düzenlendi.

        Baba Hasan ve anne Huriye Dolak, burada taziyeleri kabul etti.

        Ailenin üç çocuğundan biri olan Emirhan Dolak'ın cenazesi, kılınan namazın ardından aynı mahalledeki mezarlığa defnedildi.

        Kendilerine ait küçükbaş hayvanları otlatmak için 5 Eylül'de evden ayrılan Emirhan Dolak'ın geri dönmemesi üzerine bölgede AFAD, UMKE, jandarma, polis ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesine bağlı ekiplerce çalışma başlatılmıştı.

        Emirhan'ın cansız bedeni dün Absut Yaylası'ndaki gölette bulunmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa