Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde'de bir lisenin yatılı pansiyonunda kalan 6 öğrenci, dışardan sipariş ettikleri pastayı yedikten sonra rahatsızlanarak hastanelik oldu.

        Niğde’de 75. Yıl Mehmet Göker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yatılı pansiyonunda kalan öğrenciler, dışarıdan sipariş ettikleri pastayı tükettikten sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. E.D. (16), R.D. (17), M.Ç. (15), M.D. (15), R.Ç. (16) ve Y.Ç. (15) isimli öğrencilerin takibi ve tedavisine Çocuk Acil Serviste başlandığı öğrenildi. Öğrencilerin genel sağlık durumlarının iyi olduğu, gerekli tıbbi müdahalenin sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
        Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa