Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NEVŞEHİR'in Avanos ilçesinde kaçak içki satışı yapıldığı ihbarı üzerine polisin bir işyerine düzenlediği operasyonda, 600 litre el yapımı şarap, boş şarap şişeleri, bir çuval şişe mantarı ve şişeye mantar kapatma makinesi ele geçirildi.

        Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nün 180  numaralı hattına gelen, Avanos'taki işyerlerinde 'bandrolsüz ve kaçak içki satışı yapıldığı' ihbarı üzerine polis tarafından bir işyerinde arama yapıldı. İşyerinde, 120 adet 5 litrelik pet su bidonları içinde toplam 600 litre el yapımı şarap, 1 şişeye mantar kapatma makinesi, 1 çuval şişe mantarı ve 12 boş şarap şişesi bulundu. Cumhuriyet Savcısının talimatı gereği İşyeri sahipleri hakkında '5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet etmek' suçundan yasal işlem yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa