Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Kapadokya Güzel Atlar Diyarı Festivali'nde sanatçılar konser verecek.

        Bu yıl ilki 15 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında yapılacak festivalin Nevşehir Kalesi'ndeki tanıtım programına katılan Belediye Başkanı Rasim Arı, gerçekleştirilecek festivalin şehrin tanıtımına katkı sağlayacağını belirtti.

        Bir ay boyunca her gün sanatçıların hayranlarıyla buluşacağını aktaran Başkan Arı, "Festivalde çok sayıda konser olacak, farklı noktalara sahneler kuracağız. O sahnelerde farklı aktiviteler de olacak, aktörler olacak, ATV turları olacak, balon turu çekilişi yapacağız. Çok güzel bir atmosfer oluşturacağız. Bu sayede bir ay boyunca Türkiye'nin gündeminde herkes yine Nevşehir'i konuşacak, Kayaşehir'i konuşacak ve bu sayede de tanınırlılığımız, bilinirliğimiz artacak." dedi.

        Organizasyon firmasının yetkilisi Bahri Aydoğan da festivale Melek Mosso, Haluk Levent, Emre Aydın, Cem Adrian, Zeynep Bastık, Gökçe, Seyyal Taner, Jale, Sibel Alaş, Mert Demir, Motive, Grup Seksendört, Yeni Türkü gibi sanatçı ve müzik gruplarının katılacağını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa