Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında ağırladığı Konyaspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ın oyuncularından Mustafa Erhan Hekimoğlu, galibiyeti değerlendirdi.

        "HERKES KARAKTERİNİ ORTAYA KOYDU"

        Mücadelenin zorluğuna dikkat çeken Hekimoğlu, alınan galibiyetin değerini vurgulayarak, "Bizim için zor bir maçtı. Zor derken mücadeleci bir maçtı. Herkes karakterini, yüreğini ortaya koydu. Öyle oynadık ve sonunda 3 puanı aldık. Çok mutluyuz" dedi.

        "TEKNİK EKİP BİZE ÇOK GÜVENİYOR"

        Teknik ekibe de ayrı bir parantez açan genç oyuncu, kendisine duyulan güvenin performansına yansıdığını belirtti: "Ekibimiz çok iyi, bize çok güveniyorlar ve çok iyi çalıştırıyorlar. Kendimi hazır hissediyordum. Sergen Hoca da bana şans verdi. İyi mücadele ettik, böyle olunca takım 3 puanı alıyor" ifadelerini kullandı.

        SERGEN YALÇIN AÇIKLAMASI

        Maçtaki görev tanımını da paylaşan Hekimoğlu, "Sergen Hoca bana 'ileride top tut, faul almaya çalış, bizi rahatlat' dedi. Ben de yüreğimi koydum ortaya" sözleriyle sahadaki rolünü anlattı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Kayganlaşan yolda motosiklet ağaca böyle çarptı: Sürücü hayatını kaybetti

        Ankara Altındağ'da, yağıştan dolayı kayganlaşan yolda motosikletinin kontrolünü kaybeden yabancı uyruklu kurye hayatını kaybetti. (İHA)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa