Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA)MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, tekne dolmuş ile su sporları işletmesine ait sürat teknesinin çarpıştığı ve İngiliz turist Anna Capuano'nun (45) yaşamını yitirdiği kazayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli, mahkemeye çıkarıldı. Şüphelilerden sürat teknesini kullanan Tamer Yiğit Güngör (22) tutuklandı, su sporları işletmesinin sahibi M.Y. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

        Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Marmaris'in Uzunyalı mevkisinde meydana geldi. Su sporları işletmesine ait Tamer Yiğit Güngör'ün kullandığı sürat teknesi ile Marmaris-Turunç seferini yapan tekne dolmuş çarpıştı. Durumu fark edenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbarla kaza yerine Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Ekipler, sürat teknesindeki İngiliz turist Anna Capuano adlı kadın turistin hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada, Tamer Yiğit Güngör, Mırvat Jakmara (43), Lush Elin (21), Peter Oxford (40) ve Clein Svetiellu (19) ise yaralandı. Yaralılardan 2'si Marmaris Devlet Hastanesi, diğer 3'ü ise ilçedeki bir özel hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı. Savcının incelemesinin ardından ölen turistin cansız bedeni ise Sahil Güvenlik tarafından karaya çıkartılıp, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu´nun morguna kaldırıldı.

        Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan Tamer Yiğit Güngör ile su sporları işletmesinin sahibi M.Y.'yi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Tamer Yiğit Güngör tutuklandı, M.Y. ise adli kontrolle serbest bırakıldı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Muğla / Marmaris Cavit AKGÜN

        2022-08-05 15:36:09

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa