Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Marmaris ilçesinde iki gündür kayıp olan ve emniyet birimleri tarafından her yerde aranan 82 yaşındaki Fahrettin Bilir ormanlık alanda ölü olarak bulundu.

        Edinilen bilgiye göre iki gün önce evinden banka işlemleri için evden ayrılan 82 yaşındaki Fahrettin Bilir bir daha eve dönmedi. Bunun üzerine yakınlarının ihbarı ile bulunması için çalışma başlatıldı. İlçe güvenlik kameralarından araştırılan ve sosyal medya platformlarında, emniyet genel müdürlüğü tarafından gönderilen kısa mesajlar ile her yere duyurulan kayıp ilanı ile aranan yaşlı adam bugün ormanlık alanda ölmüş vaziyette bulundu. 82 yaşındaki Fahrettin Bilir'in cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsiye alındı.

        Emniyet birimleri ilk tespitlerinde darp ve gasp belirtileri rastlanmayan kayıp şahsın ölü bulunması ile ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa