Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi bünyesindeki Antrenörlük Eğitimi, Rekreasyon ve Spor Yöneticiliği Bölümü lisans programları Spor Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (SPORAK) tarafından yapılan akreditasyon değerlendirme süreci başarıyla tamamlanarak üç program 5 yıllığına akredite edildi.

        Önceki yıl da Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı EPDAD tarafından Türkiye’deki Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programları içerisinde, alanında ilk ve o dönem tek akredite edilen program olmayı başarmıştı. Antrenörlük Eğitimi, Rekreasyon ve Spor Yöneticiliği Bölümü lisans programları da SPORAK tarafından akredite edilmesiyle Türkiye'deki Spor Bilimleri Fakülteleri arasında tüm programları akredite olan ilk ve tek fakülte olmayı başardı.

        Ayrıca SPORAK tarafından akredite edilen 16 üniversitenin 27 farklı programı arasında MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi’nin üç programı (Antrenörlük Eğitimi, Rekreasyon ve Spor Yöneticiliği) 5 yıl süre ile akredite olmaya hak kazanan ilk ve tek programlar oldu.

        MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesinden yapılan açıklamada, “MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi’ne her türlü desteği sağlayan Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’e, akreditasyon sürecini başarıyla tamamlayan program başkanlarına ve öğretim elemanları ile emeği geçenlere teşekkür ederiz” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa