Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla merkezli 3 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda adliyeye sevk edilen 10 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

        Muğla'nın Menteşe, Marmaris, Köyceğiz ve Datça ilçelerinde 49 kişinin motosiklet almak vaadiyle dolandırıldıklarını beyan ederek şikayette bulunması üzerine gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.A, M.E, E.Ş, B.D, L.M. ve B.M. tutuklandı, R.D, T.Ö, S.E. ve E.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından Muğla, İstanbul ve Adana'da gerçekleştirilen eş zamanlı dolandırıcılık operasyonunda 10 şüpheli yakalanmış, zanlıların ikametlerinde yapılan aramalarda bulunan çok sayıda dijital materyale el konulmuştu.

        Mağdurlardan yaklaşık 30 milyon lira topladığı öğrenilen şüpheliler, emniyetteki ifade ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
        Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa