Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Fethiye ilçesinde kurulan Atık Getirme Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

        Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, törende yaptığı konuşmada, toplumda çevre hassasiyetinin artmasının çok önemli olduğunu söyledi.

        Çevrenin insanlara, gelecek kuşaklara aktarılacak emanet olduğunu ifade eden Ertaş, "Çok hassas olmamız gerekiyor. Bu yapılan tesis de en büyük ihtiyaçlarımızdan birini karşılayacak. Artık imkanlar, kaynaklar azalıyor. Gelecek nesil için dikkatli olmamız gerekiyor." dedi.

        Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ömer Bolat da Atık Getirme Merkezleri sayesinde yer altı kaynaklarının israfının önlenmiş olacağını dile getirdi.

        Fethiye Belediyesi tarafından Çatalarık Mahallesi'nde kurulan merkezde, kağıt, plastik ambalaj, ahşap, metal, demir ile cam atıkların ayrıştırılarak bertaraf edilmesi sağlanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa