Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ve Datça ilçeleri açıklarında 179 düzensiz göçmen yakalandı.

        Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Bodrum ilçesi açıklarında yelkenli tekne içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğunun bildirilmesi üzerine bölgeye bot ekibi sevk edildi.

        Ekipler, İtalya rotası üzerinde hareket halindeki yelkenli tekneyi durdurarak 96 düzensiz göçmeni yakaladı. Ülkeyi yasa dışı yollarla terk etmeye çalışan 4 şüpheli de gözaltına aldı.

        Ayrıca Datça ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik gemisi tarafından durdurulan İtalya rotasındaki yelkenli teknede 83 düzensiz göçmen ve 2 göçmen kaçakçısı yakalandı.

        Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

        Ülkeyi yasa dışı yollarla terk etmeye çalışan 4 şüpheli ve 2 göçmen kaçakçısı ise gözaltına alındı.

        Öte yandan, Sahil Güvenlik ekiplerinin, Dalaman ilçesinde Kuyrucak Koyu'nda karadan ulaşımın olmadığı bir mevkide rahatsızlanan bir kişinin tıbbi tahliyesini gerçekleştirerek, 112 Acil Servis ekiplerine teslim ettiği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa