Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Muğla’nın Ula ve Menteşe ilçelerinde 14 Mayıs seçim çalışmalarına devam etti.

        Mete, Ula ve Menteşe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde esnaf, sivil toplum kuruluşları, mahalle ziyaretleri yaptı.

        Ula'da esnaf ziyaretleri yapan Mete, hayırlı işler dileklerini sundu.

        Mete, Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Çelik ve Ula Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Çatak'ı makamında ziyaret edip hasbihal etti, taleplerini dinledi.

        Menteşe ilçesinde, S.S. Muğla Ata Küçük Sanayii Sitesi Yapı Kooperatifi Ayhan Çay ve üyelerle bir araya gelen Mete, projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

        Mete, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli onuruna Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi sosyal tesisinde verilen akşam yemeğine katıldı.

        Akçaova ve Yeşilyurt mahallelerinde halk buluşması programına katılan Mete, vatandaşlara hitap ederek seçimlerde destek talep etti.

        Mete'ye seçim çalışmasında, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Ula Belediye Başkanı Özay Türker, AK Parti ilçe Başkanı Özer Yılmaz, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ve teşkilat mensupları eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa