Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Vatan Sevgisi Projesi kapsamında Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yeni hizmet binasına taşındı.

        Muğla Valisi Orhan Tavlı, derneğin Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının desteğiyle yeni hizmet binasına taşındığını hatırlattı.

        Tavlı, Çanakkale Zaferi'nin 108. Yıldönümünde "Vatan Sevgisi Projesi"ni hayata geçirmekten mutlu olduğunu söyledi.

        Şehitlik mertebesine yükselen ve gazilik onuruna erişen vatanımızın asil evlatlarına minnet ve şükran borçlu olduklarını kaydeden Tavlı, "Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit ailelerimize ve gazilerimize devletimizin gülen yüzünü, sıcak elini, şefkatini göstermek önceliğimizdir. Devletimiz her daim aziz şehit ailelerimizin ve kahraman gazilerimizin yanındadır." ifadelerini kullandı.

        Tavlı, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatan, millet ve bayrak uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa