Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Marmaris, 26'ncı kez kapılarını turizmcilere açacak Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) tanıtılacak.

        İstanbul'da 8-11 Şubat'ta 26'ncısı düzenlenecek EMİTT'te Marmaris Belediyesi, Marmaris Ticaret Odası, Deniz Ticaret Odası, TÜRSAB Marmaris Şubesi, Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği ortaklığı, "Dünyanın incisi Marmaris" adı altında geniş bir katılımla yer alacak.

        Otel, seyahat acentesi ve diğer kurumlardan oluşan 20 katılımcının aynı alanda Marmaris’in tanıtımını yapacağı fuar için tüm hazırlıklar tamamlandı.

        Marmaris Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediye ve Marmarisli turizmcilerin 7 No'lu salonda misafirlerini ağırlayacağı bildirildi.

        Marmaris standında 8 Şubat Çarşamba günü saat 14.30'da yapılacak açılışta "şimdi Marmaris zamanı" sloganıyla dünyanın en iyi turizm destinasyonlarından biri olan Marmaris'in tanıtımı yapılacak.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, kurumlarla birlikte fuarda yer alacaklarını belirterek, "Son yıllarda hem EMİTT'te hem de İzmir Travel Turkey'de Marmaris'e yoğun ilgi oluştu. Bunun sonucunu geçen sezon aldık. Yüzde 8'lerde olan iç pazar yüzde 20'leri aştı. Travel Turkey'de olduğu gibi EMİTT'te de bölgemizi en iyi şekilde tanıtarak önümüzdeki sezon bu rakamı daha da yukarı çıkarmayı hedefliyoruz. Fuarda yer alacak tüm katılımcıları ve davetlileri Marmaris standına bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa