Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen "Psikoloji Kış Kampı", Muğla'da başladı.

        Bakanlığın yurtlarında kalan ve farklı illerinden gelen 142 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen "Psikoloji Kış Kampı"nın açılışı Turgutreis Öğrenci Yurdu'nda yapıldı.

        Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, konuşmasında, 15 ilde 15 temayla düzenlenen geleneksel kış kamplarının bugün itibarıyla başladığını söyledi.

        Muğla'nın da psikoloji temasıyla gençlere hizmet vereceğini belirten Açıkbaş, "Birbirinden önemli isimlerin yer alacağı kampımızda alanınızda uzman kişilerle sizleri buluşturup akademik ve entelektüel bilgiye ulaşmanızı, onların tecrübelerinden istifade etmenizi, ev sahipliğini yaptığımız Muğla'nın tarihi, kültürel ve manevi mekanlarını görmenizi sağlamak amacıyla kampımız hazırlandı." dedi.

        Beş gün sürecek kampa Prof. Dr. Yavuz Selvi, Mürşit Ekmel Aybek, Dr. Faruk Öndağ, Doç. Dr. Itır Tarı Cömert, Akın Kongur, Abdülaziz Yılmaz, Prof. Dr. Bayram Ufuk Şakul, Prof. Dr. Ali Tan ve Prof. Dr. Erol Göka konuk olacak.

        Güne sabah sporu ile başlayacak gençler, masa tenisi, dart turnuvası, bilgi yarışması, sinema gecesi gibi çeşitli etkinliklere katılarak, şehitlik ziyareti ve şehit aileleriyle yemek programında bir araya gelecek.

        Kamp kapsamında gençler, Akyaya, Stratonikeia Antik Kenti, Bodrum Antik Tiyatro, Su Altı Merkezi ve şehir merkezini gezerek Muğla'nın tarihi ve doğal güzelliklerini görme imkanı bulacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa